Hjem NTG Geilo Langrenn Rapport fra skigymnassamling i Meråker
Foto: NTG Geilo langrenn

Rapport fra skigymnassamling i Meråker

Fra onsdag til søndag uke 38 tilbrakte 6 utøvere fra NTG Geilo uken i Meråker; det var duket for den årlige skigymnassamlingen i regi av NSF.

Av: Jenny og Emma 

Tradisjonen tro bidro de 5 offisielle skigymnasene Hovden, NTG Geilo og Lillehammer, Nordreisa og Meråker med 5 utøvere hver, i tillegg til juniorlandslaget. Fra Geilo var Andreas H, Eirik Andreas M, Fredrik J, Eivor VS, Jenny P og Emma S(juniorlaget) med, og de gjorde seg godt bemerket gjennom samlingen.

Det var ikke veldig vanskelig å dra ut på økt når gradestokken viste nesten 20 grader og sola strålte hver eneste dag, og med myr og rulleskiløype rett utenfor der vi bodde. Det ble gjennomført en del langturer både på beina og med rulleski, samt 3 solide hardøkter og en styrkeøkt. Hardøktene var testløp klassisk, skøytesprint og elghufs. Med mye maksøkter ble det lagt godt til rette for matching mellom utøverne.

Vi bodde fint til rett ved rulleskiløypa og Meråker VGS, der vi ble innlosjert sammen med løpere fra de andre skigymnasene. Det var med andre ord ikke noe problem å være sosial/få nye venner på samlingen. Vi er veldig fornøyde med samlingen, og ser tilbake på mange gode økter med høy kvalitet og nivå. Nå ser vi frem til nye utfordringer på Mallorca og i Larvik om en måneds tid!