Hjem NTG Tromsø Langrenn/ skiskyting Råbra sessongavslutning for skiskytterne.
Foto:

Råbra sessongavslutning for skiskytterne.

Årets finale på Lillehammer ble en verdig avslutning for alle som stillte.

M17

Trym Silsand Gerhardsen fikk ærene av å gå ut i front med gul trøye på brystet, etter en sesong med stabilt gode prestasjoner. 

Kampen om gultrøya viste seg å bli en thriller mellom Trym og Ulrik Olsen Brimi. Etter skyting 1-1-2-1 ble det nettopp Trym og Ulrik som møttes på sisterunden. Ulrik trakk det lengste strået og stakk avgårde i den siste bakken. Det ble en knallsterk 2.plass på Trym som gjennomførte et jevnt og god løp på sitt nivå.  

Trym har befestet sin posisjon som en svært stabil utøver både på ski og på skytebanen. Det holdt i år til en 2. plass i sammendraget som vi er meget imponerte over.

M19

Eirik Silsand Gerhardsen og Per Vassmyr var allerede kvalifisert for finalen, men for Rasmus Odland Kvamme ble den utsatte sprinten en avgjørende affære. Med 8 treff og brukbar fart i sporet gikk han inn til 16. plass og det ble det en uhyre spennende ettermiddag. Det stod til slutt om et poeng i favør Rasmus så alle tre gutta var klare for søndagens finale.

Finalen ble råspennende for 19. åringene. Etter 2 skytinger lå alle gutta topp 12, men det er på stående det skjer. Rasmus og Per fikk 3 runder hver på de stående skytingene og falt litt nedover listen, men begge gjorde god figur i fellesstarten. Eirik gjorde som han har gjort i hele år og smalt ned 5 blinker på siste stå når det gjaldt som mest. Dette gav han en luke på 21sek ut på sisterunden. Han holdt unna og kunne endelig juble for sin første Norges Cup Seier.

Alt i alt var dette en meget solid helg av alle som var med. Det ble prestert opp mot der de skal være og det er råbra at de får dette ut i finalen.