Hjem NTG Geilo Langrenn Prisutdeling på NTG Geilo Langrenn
Foto: NTG Geilo Langrenn

Prisutdeling på NTG Geilo Langrenn

Hvert år deler vi ut prisen for årets mest fremgangsrike utøvere, og i år gikk prisen til Ebba Andresen og Andreas Aas-Jacobsen.

Foto: NTG Geilo Langrenn

I flere år har vi på langrennsavdelingen valgt å gi litt ekstra oppmerksomhet til de utøverne som gjennom sesongen viser størst fremgang. Prisene går til de utøverne som viser mest fremgang både på tester og i konkurranse, og samtidig er store bidragsytere på og utenfor trening. 

I år har Ebba Andresen levert en strålende sesong, og basert på snittplasseringene fra Hovedlandsrennet har hun forbedret seg hele 18 plasser. Ebba har etablert seg helt i toppen på distanse, der hun har hele 4 pallplasser og samtlige renn blandt topp 6. Det resultatet hun kanskje er mest fornøyd med kom på NM i Steinkjær, der hun gikk inn til sølv på 5 kilometer fristil.  

Foto: NTG Geilo Langrenn

Stor fremgang har det også vært for Andreas Aas-Jacobsen, men desverre så har sykdom gjort sitt til at vi ikke fikk se mer fra han i år. Gjennom hardt og seriøst arbeid viste Andreas enorm fremgang på alt av tester på høsten, og han leverte strålende resultater første rennhelg. Hans beste resultat i fristil i fjor var en 56. plass, og i den første rennhelgen på Beitostølen klinket han til å ble nr. 13. Totalt har forbedringen vært på hele 35 snittplasser. 

Gratulerer til vinnerne!