Hjem NTG tilbyr et optimalt toppidretts- og læringsmiljø

NTG tilbyr et optimalt toppidretts- og læringsmiljø

Vi er den ledende skolen for ungdom som ønsker å kombinere toppidrettssatsing og videregående opplæring.

NTGs elever og utøvere har vunnet OL- og VM-gull i utrolig mange ulike idretter. Vi vet hvilke egenskaper som må til og dyrker disse. Vi har en kultur som sitter i veggene og som alle elever kjenner på kroppen. Og vi makter kombinasjonen av idrett og skole slik at de som ikke vinner gull, vinner noe enda viktigere – en vilje til og en glede over å realisere sine drømmer.

HOVEDMÅL:

NTG skal bidra til at utøvere i løpet av sin karriere tar medaljer i internasjonale mesterskap, kvalifiserer seg til ønskede høyere studier og utvikler gode holdninger.

VISJON:

NTG skal være det naturlige førstevalget for ungdom som ønsker å kombinere toppidrett med videregående studier. Ansatte med spisskompetanse i å utvikle unge utøvere tilpasser trening og undervisning til den enkelte elev, og sikrer alle individuell og helhetlig oppfølging. 

NTG-U skal være det naturlige førstevalget for ungdom som ønsker å kombinere ungdomsskole og idrettssatsing. Ansatte med spisskompetanse i å utvikle unge utøvere tilpasser trening og undervisning til den enkelte elev, og sikrer alle individuell og helhetlig oppfølging. 

MISJON:

NTG legger til rette for at ungdom lykkes med å kombinere toppidrettssatsing med utdanning.  

NTG-U legger til rette for at ungdom lykkes med å kombinere idrettssatsing med utdanning. 

NTGs verdigrunnlag:

Vilje - glede - respekt

Medaljer vunnet av tidligere NTG elever

VM juniorVM senior World CupOL
Gull1149446028
Sølv824526621
Bronse664721728
Totalt26218694377

NTG-modellen

Vi tilpasser trening og undervisning til den enkelte elev. Elevene får individuell og helhetlig oppfølging. Vi har ansatte med høy spisskompetanse i å utvikle unge utøvere.

Les mer

NTGs historie

Her kan du lese hvordan det hele begynte.

Les mer

Profilerte NTG elever

Her er noen av de som har lykkes

Les mer

Kostnader

Hva koster det å gå på NTG?

Les mer