Hjem NTG-U Bærum NTG-U Bærum AS trenger flere ansatte

NTG-U Bærum AS trenger flere ansatte

Vil du være med å videreutvikle verdens beste ungdomsskole for idrettsutøvere?

Er du opptatt av idrett og skole?

Jobbe med kombinasjonen skole og idrett?

Være i et pulserende arbeidsmiljø?

Jobbe på lag med proffe lærere/trenere?

Gjøre en forskjell?

Hos oss på NTG-U Bærum får du ta del i et meget godt og inkluderende fellesskap.  Med medarbeidere som er dedikerte til jobben sin, og som tar elevens utvikling innenfor idrett og skole alvorlig.  Et kollegium som samarbeider godt, og som ønsker samarbeid - vi jobber i team/trinn. Det er høyt tempo og aktivitetsnivå.  Motiverte og talentfulle elever.  Våre ansatte er medlemmer i Statens pensjonskasse.

NTG-U Bærums lærere får treningstøy og sin egen MAC. Kurs og videreutdanning er viktig, både for deg og skolen.  Vi ønsker faglig sterke og oppdaterte trenere/lærere.  Det er kort vei fra ord til handling.

Arbeidsoppgaver

Du vil ha undervisning i de fag du har kompetanse i.  Du vil planlegge din egen undervisning og gjennomføre denne.  Dette gjør du i samarbeid med de andre trenere/lærerne på trinnet.  Du har treningsøkter med elever hver dag.

Kvalifikasjoner

Du må kunne samarbeide og være åpen for nye ting og måter å gjennomføre undervisningen på.  

Vi er en digital skole, så erfaring med eller ønske om pedagogisk bruk av IKT, tar vi som en selvfølge.

Vi trenger trenere/lærere med godkjent pedagogisk utdanning og undervisningskompetanse etter gjeldende regler i følgende fag: norsk, matematikk og engelsk. Undervisning i muntlige fag må du også kunne. Du må også ha en trener- eller idrettsbakgrunn.

Utdannelse

Utdannelsen må kvalifisere til krav i opplæringsloven §10-1 og i forskrift til opplæringsloven §14-3. Da alle våre lærere også er trenere, må du ha relevant idrettsbakgrunn eller trenerkompetanse.

Personlige egenskaper

Relasjonsskaper

Godt humør

Ønske om å bidra

Være inkluderende og imøtekommende

Ha meninger om gjennomføring av jobben på best mulig måte

Virker dette spennende og interessant for deg, ta kontakt med: john-inge.stromsnes@ntg.no , mobil 916 65 128 eller tormod.sandvei@ntg.no , mobil 414 81 010.

Søknad og CV sendes til: ntgub@ntg.no innen søknadsfristen 23. mars 2018.

https://www.finn.no/job/fullti...