Hjem NTG Geilo NTG inviterer til Åpen Samling - 30 januar – 1 februar 2019
Foto: Christian Christensen

NTG inviterer til Åpen Samling - 30 januar – 1 februar 2019

Går du på ungdomsskolen, født 2003, 2004 eller 2005, og ønsker å satse på snowboard? Da er denne samlingen midt i blinken for deg!

Hvis du ønsker å gjennomføre videregående utdanning samtidig som du satser på snowboard, da er NTG skolen for deg. Vi inviterer til Åpen Samling for å gi deg muligheten til å se hvordan vi har det her på Geilo. Her kan du bli kjent med utøvere og trenere, lære litt om fysisk trening mot snowboard, og ikke minst få noen lærerike dager på brett. Disse dagene har vi snowboard i hovedfokus, men det vil også være treningsøkter i hallen på ettermiddagene med fokus på koordinasjon og snowboardspesifikk styrke.

Siden det er Norgescup i Uvdal påfølgende helg er det også en fin mulighet til å få noen fine treningsdager i forkant av disse konkurransene. Det er også kort reisevei fra Geilo til Uvdal for de som ønsker å kjøre konkurranse.  

Camp inkluderer: 
- 3 dagers heiskort - Overnatting Onsdag - fredag (med kokemuligheter og 2 middager). - Transport til og fra togstasjon, trening og bakken. - Treningsøkter i Geilohallen. - Tips og triks fra NTG-trenerne. - Innblikk og informasjon om hverdagen på NTG.  

Pris camp 1350,-
Ta med lommepenger til frokost og lunsj. Vi står for middag onsdag og torsdag. 

Begrenset antall plasser, så første mann/kvinne til mølla. Etter svarfristen sender vi ut bekreftelse på at du har fått plass i tillegg til mer informasjon om samlingen.

Registrering sendes til christian.christensen@ntg.no, svarfrist 25. januar.  Andre spørsmål eller forespørsler: bare ta kontakt på telefon: 92203391 eller mail christian.christensen@ntg.no

Håper vi ser deg på Geilo!
Registreringsskjema:

Navn:

Fødselsdato:

Hvordan planlegger du å reise til Geilo:

Overnatting, Ja/Nei: Heiskort, Ja/Nei: 

Kontaktinfo:

Foto: Mustach Media