Hjem NTG Geilo Alpint NTG Geilo alpint

NTG Geilo alpint

Foran kommende sesong skjer det store forandringer i NTG Geilo sitt trenerteam.

Kiddi Bjørnsson takker for seg etter flere år som alpintrener. Den tidligere NTG-eleven og WC-kjøreren velger å bruke mer tid på familien, men blir fortsatt boende på Geilo. Han blir dermed helt sikkert å se i bakken også kommende vinter. Jarle Opsahl Gjertsen og Tyler A. Conrad erstatter Kiddi. 

Jarle er 45 år og kommer fra en jobb som daglig leder i Bærums Verk Hauger IF, og hovedtrener i Bærums Skiklubb. Han er utdannet markedsøkonom, har topptrenerutdanning, og har i tillegg 8 års erfaring som alpintrener ved ulike skigymnas. Jarle tar med seg familien og flytter til Geilo. 

Tyler er 38 år og kommer fra en jobb som klubbtrener i Hemsedal. Han har sin utdanning fra Burke Mt. Academy og Middlebury College. Sin erfaring har han blant annet fra store skiklubber og college-lag i USA. Han har vært i Norge siden 2016, og flytter nå til Geilo sammen med sin samboer Hedda Berntsen. 

Gjennom sommeren har Haukur tatt ekstra trenerutdanning, og har også hatt ansvar som assistenttrener på Geilo ILs J15-lag i Norway Cup. 

Vi gleder oss til å ta fatt på nok et nytt år!

     Bildet: Jarle (til venstre) og Tyler (til høyre)