Hjem NTG Bodø Mange vil være med på oppstarten av NTG i Bodø
Foto: NTG

Mange vil være med på oppstarten av NTG i Bodø

1. mars gikk fristen ut for elever som skal starte på videregående. Dette gjelder også for de som vil gå på NTG i Bodø. Denne uken hadde vi også søknadsfrist på vår lærerutlysning. Det er svært gledelig at søkertallene på begge plasser er meget gode.

Til høsten starter Norges Toppidrettsgymnas 8-13 skole i Bodø. Det første skoleåret vil vi ha tilbud til de som begynner i 8. klasse og de som skal inn på vg1. Skolen er godkjent for totalt 96 elever på ungdomstrinnet og 96 elever på videregående. Ved fullt utbygd skole vil NTG Bodø ha 6 skoleklasser, 192 elever og 20-25 ansatte.

Gode søkertall på videregående
Da søknadsfristen for videregående gikk ut 1. mars, hadde vi mottatt hele 70 søknader fra fotball- og håndballspillende gutter og jenter. Et av våre mål har vært å rekruttere elever fra hele Nord-Norge. Det er derfor gledelig å se at vi har ungdom fra Helgeland i sør til Alta i nord som ønsker å starte hos oss. I ukene som kommer vil vi gjøre gode vurderinger, og sender fortløpende ut tilbud til elever om skoleplass.

På ungdomstrinnet er det fortsatt mulig å søke, da fristen utløper først 3. april.

Mange vil bli lærere
Mandag denne uken var siste frist for å søke lærerjobb hos oss. Innen fristens utløp hadde vi mottatt totalt 94 søknader. Det er særdeles hyggelig at så mange dyktige lærere vil være med å gjøre en forskjell for unge utøvere i Bodø og Nordland som har en drøm om å lykkes på idrettsbanen.

Vi gleder oss til fortsettelsen!


NTG ungdomsskole er en profilskole med fokus på idrett, fysisk aktivitet og helse. Elevene har allsidig trening i skoletiden hver dag. Vi praktiserer heldagsskole, noe som betyr at våre elever også har leksehjelp med lærer tilstede fire dager i uken. Lærerne på ungdomstrinnet er trenere, og underviser både i teoretiske fag og i kroppsøving. Les om vårt ungdomsskoletilbud.


NTG videregående tilbyr vi studiespesialisering med programområdet språk, samfunnsfag og økonomi og har Toppidrett som obligatorisk programfag. På videregående har vi ved oppstarten tilbud innenfor idrettene håndball og fotball. Les om vårt videregående tilbud.

DIN DRØM, VÅR LIDENSKAP!