Hjem NTG Kongsvinger Fotball Mange får sjansen!
Foto:

Mange får sjansen!

Den første drøye måneden etter jul har en rekke gutter som går på NTG Kongsvinger fått sjansen til å trene med KILs OBOS-ligalag.

Etter at Kongsvingers A-lag startet oppkjøringa mot OBOS-ligaen i starten av januar, har mange av våre elever fått lov til å teste ut sitt nivå opp mot fjorårets cupfinalister. Oleksandr Vysochenko, Ludvig Langrekken, Daniel Lysgård, Henrik Bøegh Tesli, Preben Jordan og Martin Tangen Vinjor har alle fått muligheten. Sistnevnte har vist seg så godt fram at han har fått starte tre av de fire treningskampene som laget har spilt.. To av disse var mot Tippeligamotstand.

Elevene som har blitt plukket ut har alle vist god utvikling og fortjent hospiteringen. Dette er spillere som har trent godt på sine utviklingsmål og hatt økt progresjon i tilpasset treningsmengde. Det er viktig å få referanser på hva som kreves i toppfotballen, derfor er vi særdeles glade for at de får disse mulighetene. Samtidig er det slik at andre kan få samme mulighet. Det handler om å trene godt over tid!

I tillegg til de som fortsatt går på NTG har Kongsvinger også en rekke tidligere elever i troppen sin. Adrian Ovlien, Martin Ellingsen, Simen Stølen og Lars Rydje har alle gått på NTG Kongsvinger. Fredrik Pålerud har gått på NTG Tromsø og Harald Holter har gått på NTG Bærum.