Hjem NTG Lillehammer Freeski Inntak og søkere 2018
Foto:

Inntak og søkere 2018

Født i 2003 og lurer på hva du skal neste år? Da bør du ta en titt her

Har du lyst til å satse på Freeski kombinert med videregående skolegang? Da er NTG Lillehammer stedet for deg. Hos oss legges skolen opp slik at du får muligheten til å nå ditt potensiale som skikjører. Vi reiser på samlinger til verdens beste terrengparker for at du skal ha de aller beste forutsetningene for å lykkes innenfor freeski. Kom til oss å se hvordan hverdagen er for utøvere ved NTG Freeski på lillehammer. Søknadsskjema finner du på www.ntg.no, og du kan søke om din plass ved NTG Freeski fra høsten 2019 allerede nå.

Vi inviterer til åpen samling  tirsdag, onsdag 19-20 Februar 2019. Her får du et innblikk i hverdagen på NTG Freeski, med skiøkter i Hafjell og Stampa, og barmarkstrening sammen med våre utøvere i våre treningslokaler i olympiaparken. Dette innebærer skadeforebyggende trening, styrke- og utholdenhetstrening, samt mer spesifikk turntrening på våre trampoliner og supertramp. Dere vil bli kjent med trenere, få informasjon om skoletilbudet og se trenings- og skolelokaler. Påmeldingsfristen til infosamling er 12. januar, og nærmere informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

Vi ønsker å bli kjent med alle aktuelle søkere, uansett om du er sikker på om du vil søke eller ikke. Derfor oppfordres alle til å delta på infosamlingen. Dette gjør at vi får mulighet til å bli litt bedre kjent med deg før inntakssamlingen.

Når søknadsfristen til skolen går ut 1. mars 2019 vil aktuelle søkere bli kalt inn til opptakssamling med opptaksprøver. Informasjon om inntaksprosessen og påmelding til opptakssamling vil bli sendt ut i god tid. For ytterligere info se NTG`s generelle inntaksreglement og inntaksreglementet for freeski

 

Søkerportalen har allerede åpnet og søknadsfristen for neste års inntak er 1.mars 2019.

Karakterer fra 1.termin 18/19 oversendes så snart de foreligger til;

NTG Lillehammer

Merk: Skolekarakter / Søknad

Kleivbakken 9

2618 Lillehammer

Øvrige spørsmål rettes til Hovedtrener Per-Kristian Hunder: perhun@ntg.noNTG Lillehammer generelle inntaksreglement                       NTG Lillehammer Freeski inntaksreglement