Hjem NTG Tromsø Langrenn/ skiskyting Velkommen til Info/Rekrutteringssamling
Foto:

Velkommen til Info/Rekrutteringssamling

Vi ønsker å invitere alle langrennsløpere i årskullet 2002 til åpen informasjonssamling 24.-26. November.

NTG Tromsø langrenn ønsker deg hjertelig velkommen til informasjonssamling NTG Tromsø 24. - 26. November.  Samlingen kommer til å bestå av 4 treningsøkter og et informasjonsmøte for både utøvere og foresatte. I løpet av disse dagene ønsker vi å gi deg et godt innblikk i hvordan det er være elev på NTG Tromsø.

NTG Tromsø skal være den beste videregående skolen for deg som ønsker å kombinere idrett og skole. Etter et normalt videregående skoleløp på tre år får du studiespesialiserende utdanning, samtidig som du får muligheten til å trene i skoletiden der høyt utdannede og kompetente trenere står klar til å hjelpe deg til å nå din drøm. 

NTG Tromsø sitt mål er å legge best mulig til rette for at du som idrettsutøver skal muligheten til å trene optimalt, ut fra egne forutsetninger og få den oppfølgingen du trenger for å utvikle deg. Vi tar vare utøvere, og legger opp til tett oppfølging fra trenere og lærere slik at din idretts- og skolehverdag blir tilrettelagt og optimalisert for akkurat deg.

Link til påmelding: Påmeldingsskjema

Kommer du fra andre steder enn Tromsø sørger vi for overnatting. 

Under ser dere grovplanen. Detaljert program vil bli sendt til alle som har meldt sin interesse i god tid før samlingen.  Lurer du på noe er det bare å ta kontakt.


Robin Øgård 

Hovedtrener langrenn/ skiskyting 

Tlf.: 46 43 29 82

e-post: roboga@ntg.no