Hjem NTG Tromsø Langrenn/ skiskyting Infosamling Skiskyting - Januar 2018
Foto:

Infosamling Skiskyting - Januar 2018

NTG Tromsø skiskyting ønsker deg hjertelig velkommen til rekrutterings- og informasjonssamling på NTG Tromsø torsdag 18. og fredag 19. januar 2018, i forkant av Tromsø skiskytterfestival

Samlingen kommer til å bestå av 3 treningsøkter  og et informasjonsmøte for både utøvere og foresatte. I løpet av disse dagene ønsker vi å gi deg et godt innblikk i hvordan det er å være elev på NTG Tromsø. Vi vil også være tilgjengelig under Tromsø Skiskytterfestival

Påmeldingsskjema

Påmeldingsfrist: 10.01.2018

NTG Tromsø er det naturlige valget for deg som ønsker å kombinere idrett og videregående skole. Etter et normalt videregående skoleløp på tre år får du studiespesialiserende utdanning, samtidig som du får muligheten til å trene i skoletiden der høyt utdannede og kompetente trenere står klar til å hjelpe deg til å nå din drøm.

NTG Tromsø sitt mål er å legge best mulig til rette for at du som idrettsutøver skal få muligheten til å trene optimalt, ut fra egne forutsetninger og få den oppfølgingen du trenger for å utvikle deg. Vi tar vare på utøverne, og legger opp til tett oppfølging fra trenere og lærere slik at din idretts- og skolehverdag blir tilrettelagt og optimalisert for akkurat deg.

Kommer du fra andre steder enn Tromsø sørger vi for overnatting.

Under finner du grovplan for samlingen. Detaljert program vil bli sendt til alle som har meldt sin interesse i god tid før samlingen.  Lurer du på noe er det bare å kontakte oss.

Robin Øgård

Hovedtrener Langrenn/ Skiskyting

Tlf.: 46 43 29 82

Mail: roboga@ntg.no

Erik Bartlett Kulstad

Trener Skiskyting

Tlf.: 45 22 28 54

Mail: erikul@ntg.no

Samlingsplan

Pakkeliste

  • Treningstøy - ute og inne
  • Konkurransetøy
  • Våpen (vi har våpenskap på NTG som kan benyttes)
  • 150 skudd til samlingen + behov til skiskytterfestivalen
  • Skøyteski og staver
  • Klassiskski og staver
  • Toalettsaker