Hjem NTG Lillehammer Sykling Infobrev opptakssamling på NTG Lillehammer Sykling 3-4 mars 2017

Infobrev opptakssamling på NTG Lillehammer Sykling 3-4 mars 2017

Alle som søker opptak på NTG Lillehammer Sykling er forventet å delta på vår opptakssamling. Her er info om samlingen.

Alle som har søkt opptak i VG1 ved NTG Lillehammer for skoleåret 2017/18 får mulighet til å delta på vår opptakssamling den 3. og 4. mars. Denne samlingen skal vi bruke på å bli enda bedre kjent med dere og evt. hilse på nye søkere før inntaket. Samlingen vil inneholde en felles klassisk skitur, basis trening, gruppesamtaler og en VO2 maks test på høyskolen i Lillehammer. Alle som søker får muligheten til å bo på Birkebeiner hotellet rett sør for Håkons hall. Her er det felles middag på fredagskvelden og frokost med matpakkemuligheter lørdag morgen. Vi setter dere opp på rom sammen slik at kostnadene rundt denne samlingen blir så rimelig som mulig. Foreldre som ønsker å være tilstede for spørsmål på lørdagen er hjertelig velkomne, men vi ønsker kun å booke inn elever/utøvere på vår bestilling av hotell slik at de får blitt bedre kjent. Estimert pris blir ca. 1.000 kr pr person inkl. mat, overnatting og VO2 makstesten. Det er forventet at alle som ønsker plass på NTG fra neste høst stiller på denne samlingen. Om det er helt utenfor rekkevidde pga. andre gjøremål anbefaler vi at dere sender mail eller ringer for å ta en prat rundt det.


Program for samlingen:

Fredag 3. mars:

12.00: Oppmøte Birkebeinerhotellet med innsjekk og info.

13.00: Avreise felles skitur med minibuss fra hotellet (de som bor på Lillehammer, evt. hos annen familie kan møte opp 12.45). Skituren blir ca. 90 min pluss/minus.

15.00: Skift og næringspåfylling med egen matpakke før basis økt.

16:00: Avmarsj til HH for spesifikk basisøkt/styrke. Økten varer ca 60 minutter.

17:30: Dusj og skift før middag.

18.00: Felles middag med påfølgende info om morgendagen. Etter møte er det åpent for å gå til matbutikk for å kjøpe mat etter behov. Leggetid etter eget ønske, men viktig dag på lørdag så greit med en god natt søvn.

Lørdag 4. mars:

08:00: Frokost og matpakke tilberedning.

09.30: Gruppesamtaler på hotellet. Deler opp i passende grupper og dermed starter ikke alle helt likt, denne seansen tar ca. 20 min pr gruppe.

12:00 Avreise med første gjeng til Vo2 maks test på høyskolen. Da må alle ha betalt for oppholdet og fått i seg mat før testen.

12:45 Avreise for resten til Vo2 maks test.

13:00 Første start vo2 maks test. Testen er unnagjort på ca 20 min pr person og på 2 forskjellige testsykler. Det vil si at det går fort unna og vi er nok ferdig med de fleste før kl. 16.30. Vi setter opp de som har lengst reise først, evt med ønsker i påmeldingsmail hvis noen skal samkjøre.

 

 

Pakkeliste:

Klassisk skiutstyr og nødvendig smurning. (mulig å skøyte om man aldri har gått klassisk), sykkelklær og sykkelsko med shimano eller lookpedaler (både mtb og landevei går fint). Har dere helt andre pedaler må dere ta med dem. Innesko og «gymtøy» for basisøkt. Ellers viktig med rikelig med matpakke for fredagen. Alle som reiser alene må ha med nok penger til å gjøre opp for hotellet på lørdag (estimert ca 1000 kr)

 

Alle påmeldinger sendes til: EvenA.Roed@ntg.no

Frist for påmelding er onsdag den 22. februar. Da får vi god oversikt i forhold til romlister osv.

Vel møtt!

Mvh trenerteamet ved Even, Arne Gunnar, Bjørn, Martin og Lars