Hjem NTG Lillehammer Langrenn Høstcamp 2017
Foto:

Høstcamp 2017

Vi arrangerer Høstcamp for skiløpere født i 2002 og 2003 på Lillehammer den 8.–10. september 2017. Målet med samlingen er at dere skal få et innblikk i hverdagen på NTG Lillehammer. Samlingen kommer til å by på spennende utfordringer og god trening.

Samlingen kommer til å by på spennende utfordringer og god trening. Dette er en fin anledning til å bli bedre kjent med NTG-systemet, fasilitetene på Lillehammer, NTG-trenerne og du kan finne ut om NTG er en aktuell skole for deg.

Innkvartering blir på Birkebeineren Hotell som ligger like ved skolen, og pris for hele oppholdet inkludert alle måltider blir kr 1500,-. NTG stiller med busser til transport på treninger og for eventuell henting på skysstasjonen.

Fremmøte blir på ettermiddagen fredag 8.september kl. 17.00. Vi vil starte opp med en treningsøkt, før det blir middag 19.00. Det vil være et informasjonsmøte for både utøvere og interesserte foreldre 19:45, der opplegget gjennom tre år på NTG Lillehammer blir presentert. Mer info om program vil komme etter hvert.

Samlingen avsluttes på søndag formiddag kl.13.00.

Påmelding sendes til Sandra Lyngstad: saly@ntg.no 
Påmeldingsfrist er mandag 28.august. Send inn navn, født, klubb, e-post, mobilnummer, samt navn og e-post til den som skal motta faktura.

NB: Vi har ikke overnattingskapasitet til mer en 60 stk, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Mer info om treningsprogram og utstyrsliste til høstcampen kommer når du melder deg på.

Håper vi sees!

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hilsen trenerne på NTG Lillehammer langrenn