Hjem NTG Lillehammer Langrenn Forsterkninger i Trenerteamet på NTG Lillehammer Langrenn
Foto:

Forsterkninger i Trenerteamet på NTG Lillehammer Langrenn

Vi har nå gleden av å informere om at Marthe Kristoffersen er ansatt i en 70 % stilling på NTG Lillehammer langrenn for skoleåret 17-18. Det er ingen som slutter, så dette er kun en forsterkning i trenerteamet.

Marthe la opp som aktiv skiløper nå i mai 2017 og hun har vært med oss på NTG Lillehammer Langrenn som praksisstudent denne vinteren og vi er godt fornøyd med det hun har bidratt med denne vinteren.

Marthe har vært på landslaget i mange år og kan skilte med flere NM-gull i stafett med IL Varden – Meråker, flere individuelle pallplasser i NM, 6 pallplasser i verdenscupen, deltagelse i både VM og OL og kan skilte med 8.plass i sprint fra VM i Liberec som beste plassering. Hun har også en 5.plass fra Tour de Ski sesongen 2011-2012.

Marthe sier selv at dette blir en veldig spennende periode fremover der hun får være med på å forme og utvikle utøvere i ung alder. Videre sier Marthe: «en mulighet der jeg kan lære, lære bort og utvikle meg som trener i tiden fremover. Her skal jeg bruke all min erfaring med både medgang og motgang til å hjelpe elevene og deres utvikling. Jeg har vært praksisstudent på NTG i året som har gått og har et veldig godt inntrykk av hele skolen og måten de satser på idrett og skolegang».

Vi ønsker Marthe velkommen til oss på NTG Lillehammer Langrenn og ser fram til å ha henne med i trenerteamet som fra før av består av Per Ola Gasmann, Stig Moland, Sandra Alise Lyngstad og Trond Flagstad.