Hjem NTG Kongsvinger Håndball ​Flytter skolen til Spania

​Flytter skolen til Spania

NTG Kongsvinger har flyttet skolen for 4 idretter (fotball, håndball, sykling og dans) til Cambrils Park i Spania. Det er 120 elever, 12 trenere og 9 lærere som i løpet av de to første ukene i mars har treningssamling.

Det at flere idretter reiser sammen er for å forsterke samarbeidet mellom idrettene og samarbeidet mellom trenerne og lærerne. På samlingen er det hovedfokus på idretten, men det blir også satt av tid til skole og samtaler med elevene. Lærerne får i tillegg muligheten til å se elevene på sin «hjemmebane» i idretten. Dette er viktig lagbygging for hele skolen.

Det er perfekte treningsforhold for alle idrettene. Bra baner, gode haller, treningssenter, og gode veier og klatreforhold for syklistene. I tillegg får ballidrettene mulighet til å gjennomføre internasjonale kamper mot gode spanske motstandere.

På lørdag var vi å så FC Barcelona mot Celta De Vigo, der Messi briljerte med sine kunststykker. Det blir også satt av tid til en liten shoppingrunde.

Vi får et veldig bra treningsutbytte samtidig som vi har det veldig gøy sammen og blir enda bedre kjent med hverandre på tvers av idrettene. "Det er vanskelig å bli god alene, men sammen kan vi klare det!"

For flere bilder og videosnutter fra samlingen, sjekk ut Facebooksidene våre.