Hjem NTG Tromsø Langrenn/ skiskyting Fantastisk helg for NTG-Tromsø Langrenn og Skiskyting
Foto:

Fantastisk helg for NTG-Tromsø Langrenn og Skiskyting

Denne helgen var både Langrenn og Skiskyting på NorgesCup på henholdsvis Voss og Steinkjer. Det gav gode resultater og svært gode individuelle prestasjoner. Fjorårets medaljører har våknet til igjen og viser god form mot NM langrenn og NC finaler

Langrenn

Bærebjelken for NTG Langrenn denne helgen var jentene. Hanne Kristine Kroken nærmer seg topp 10 i norgescup-sammenheng og fortsetter utviklingen fra i fjor. Like kult var det med Synne Arnesen og Ingvild Margrete Ofstad som hevder seg i 19/20 årsklassen med 3. og 7. plass. Dette vitner om høyt internasjonalt nivå på jentene våre.

Gutta falt litt igjennom og hadde stang ut denne helgen. De besitter god kapasitet så nå skal de neste ukene brukes på å finslipe teknikken før NM i Harstad.

På KM del 2 på Bardufoss var det guttas tur med sprint og skiathlon på programmet. Vi gratulerer Martin Østberg og Egil Espnes med gull, Håkon Jervidal med sølv og Sigurd Brones Engen og Trygve Ryvoll med bronse.

Skiskyting

Fantastisk moro å se hvordan gjengen hever seg på skytebanen etter bra trening den siste måneden. En samlet treffprosent på 76 på alle utøverne la grunnlaget for 6. og 8. plass til Robin Johan Benonisen og Olav Lanes Severinsen i 19 årsklassen og en 9. plass på Per Vassmyr i 18 årsklassen. Søndagen bød på flere oppturer da Per Vassmyr kom i ledelsen inn på siste stå etter 3 fulle hus, men presset ble litt for stort da spikeren gav live kommentering av serien. Det ble til slutt en fin 8. plass. Utrolig kult med Thea Mack Rørvik som tar steg hver helg og nærmer seg topp 10, og Eirik Silsand Gerhardsen med god skyting får en 12. plass etter 3 uker med sykdom.