Hjem Erik får spennende utfordringer i Nasjonal G14!
Foto:

Erik får spennende utfordringer i Nasjonal G14!

Hver fotballkrets stiller sitt eget G14-lag i en nasjonal serie. NTGU-eleven Erik Solbjør har vært med på laget fra Hedmark og Oppland hele våren.

Søndag var Erik i Bodø. Tidligere i år har Indre Østland spilt mot Rogaland 1 (Viking), Nordmøre/Romsdal (Molde), Østfold (Sarpsborg) og Sunnmøre (Ålesund). I NFF Indre Østland er det KIL Toppfotball som har ansvaret for å lede kretslaget gjennom denne serien. 

Kampen i helga ble spilt i Nordlandshallen mot Bodø-Glimt (Hålogaland/Nordland). Kampen var jevnspilt. Indre Østland burde ledet etter første omgang, men det sto 2-2 til pause. I andre omgang var Bodø-Glimt effektive og viste seg litt sterkere, slik at kampen til slutt endte 7-3 til hjemmelaget. Trener Antonio Silva var likevel fornøyd med prestasjonen og mente at resultatet ikke gav et rettferdig bilde av kampen. 

Det er et høyt nivå på mange av kretsene og det er nyttig å få referanser på hvor gode spillere på G14-nivå det er rundt om i Norge. For Erik har det vært en morsom opplevelse å få erfare nivået andre steder!