Hjem NTG Bodø Fotball Bli kjent med våre fotballtrenere
Foto: F.v. Tom, Thor, Cato, Stig, Line. Foto: K. Grundstad

Bli kjent med våre fotballtrenere

NTG Bodø vil ha et nært samarbeid med toppklubbene i byen, FK Bodø/Glimt og IK Grand Bodø. Her kan du lese om våre trenere.

Cato Hansen - Fotballtrener gutter

UEFA A-lisens
Spillerutvikler Bodø/Glimt G16

Etter en lang og innholdsrik karriere som spiller i Bodø/Glimt, startet Cato sin trenerkarriere i Stavanger IF, hvor han var hovedtrener i tre sesonger fra 2007-2009. Cato ble ansatt som assistenttrener for Bodø/Glimts A-lag i 2011, og var klubbens hovedtrener fra mai 2011 og ut sesongen 2012. Etter 2012 har Cato vært spillerutvikler i Glimt-akademiet, de siste sesongene med hovedansvar for klubbens G16 lag som spiller i den Nasjonale G16 ligaen. Cato har også vært med som spillerutvikler på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag. 

Thor Mikalsen - Fotballtrener gutter og jenter

UEFA A-lisens
Spillerutvikler Bodø/Glimt G19

Thor har vært tilknyttet Bodø/Glimt som trener i en årrekke. De siste årene som spillerutvikler i Glimt-Akademiet rundt klubbens satsingslag. Thor har en lang og innholdsrik karriere som spiller bak seg, med flere sesonger for Bodø/Glimt i Eliteserien.


Tom Dent - Fotballtrener gutter

UEFA B-lisens/NFF keeper A-lisens
Spillerutvikler Bodø/Glimt G19 med kampansvar i den nasjonale G18 ligaen. Keepertrener for Bodø/Glimts satsingslag G13-G19.

Tom startet vært aldersbestemt trener i Fulham FC og har også erfaring som keepertrener i Follo FK og assistenttrener for A-laget til Stjørdals/Blink. Tom er også keepertrener på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

 

Stig Johansen - Fotballtrener gutter

UEFA A-lisens
Trenerutvikler Glimt-Akademiet

Stig har vært i Glimt-Akademiet siden 2012 som spillerutvikler med hovedansvar for G19 en sesong og G14 to sesonger. Han har hovedansvar for fysisk trening på Bodø/Glimts satsingslag G13-G19. I dag er Stig Trenerutvikler i Glimt-akademiet, men deltar også på treninger på klubbens satsingslag G13-G19 som spillerutvikler. Spillerkarrieren var lang og innholdsrik, fra Kabelvåg til Southampton i Premier League og spill i Champions League for Helsingborg i Sverige. Ikke minst er Stig tidenes toppscorer for Bodø/Glimt i Eliteserien.

 

Jan Erik Bjerk - Fotballtrener gutter

UEFA A-lisens
Spillerutvikler Bodø/Glimt G19

Jan Erik har 25 års erfaring som trener i Bodø/Glimt, avbrutt av en sesong som hovedtrener for Fløyas damelag i toppserien for damer i 2007. Han har flere sesonger bak seg som assistent på A-laget og toppspillerutvikler. De siste sesongene har Jan Erik vært spillerutvikler for klubbens G19 lag med kampansvar for klubbens 2. lag. Jan Erik har også spilt flere sesonger for Bodø/Glimts A-lag som kaptein.

 

Line Danielsen - Fotballtrener jenter

UEFA B-lisens

Spiller og assistenttrener for Grand Bodøs damelag i Toppserien.

Line har lang erfaring som spiller på toppnivå i Norge, med hele 16 sesonger for Grand i allnorsk 1. divisjon og Toppserien. Line har en mastergrad i trener- og lederrollen og holder i dag på med sin doktorgrad ved Nord universitet, der hun forsker på temaet Coaching og idrettsledelse av kvinnelige utøvere på toppnivå.