Hjem NTG Bodø Fotball Besøksdag NTG Bodø håndball og fotball
Foto: NTG Bodø

Besøksdag NTG Bodø håndball og fotball

28. januar kan du besøke oss på NTG Bodø

Er du født i år 2003 og interessert i å utvikle deg som fotball- eller håndballspiller? Ønsker du en hverdag med mye trening og ferdighetsutvikling? Ønsker du trenere som følger opp din utvikling hver dag? Da anbefaler vi deg absolutt å sjekke ut hva det er vi har å tilby!

Selv om det er en stund til du skal velge studiested for videregående opplæring, ønsker vi å sette i gang prosessen med informasjon og inntak hos oss på NTG Bodø. Vi gjør oppmerksom på at det også kan tas inn elever i VG2 dersom det blir ledige plasser.

På NTG får du helhetlig og individuell oppfølging av våre trenere, kombinert med en god skolegang. Hvis du ønsker en mer aktiv hverdag enn normalt, og har ambisjoner innen idretten, er vi definitivt stedet for deg. Muligheten for å utvikle deg som idrettsutøver og menneske stor hos oss! 

Nå kan du besøke oss på NTG Bodø mandag 28. januar 2019, 08.30 – 15.30

På besøksdagen blir det gjennomført to treninger med våre håndball- og fotballtrenere og vi holder et informasjonsmøte om skolen med elever og foreldre/foresatte.

PÅMELDING til besøksdagen gjøres herMERK! Alle som skal delta må melde seg på. 
PROGRAM finner du her

Hvis du kommer langveis fra kan vi anbefale god og rimelig overnatting på Scandic Havet hotell. Vi har holdt av rom, fortell at du skal delta på NTG besøksdag ved henvendelse.

Ønsker du informasjon om NTG Bodø kan du lese mer på www.ntg.no