Hjem NTG Tromsø Langrenn/ skiskyting 3. Klasse samling på Mallorca
Foto:

3. Klasse samling på Mallorca

Årets tredjeklassetur gikk til solfylte Mallorca fra 20. – 27. oktober. Ni utøvere, en trener og en lærer dro på samlingen som fungerte som et godt avbrekk i en kald og mørk treningshverdag hjemme.

I oktober ble en uke tilbrakt på Mallorca i flotte omgivelser med gode treningskamerater. Dette er en tur å se frem (og tilbake) til for de utøverne som har vært snart tre år på NTG og lagt ned et knallhardt arbeid. Her hadde vi et godt samarbeid og gjennomførte store deler av treningsopplegget sammen med NTG Lillehammer, NTG Geilo og deler av Juniorlandslaget i langrenn.

Dagen før utøverne kom ned til Mallorca kom det en svært trist melding om at det hadde vært ei ulykke som involverte en norsk langrennsløper på rulleski. Dette førte til strenge regler om rulleskiaktivitet hvor flere utøvere ble bøtelagt pga. ferdsel på rulleski i trafikkerte områder. Takket være et godt samarbeid med NTG Geilo, som hadde vært der før, og Lillehammer, løste vi dette på en ypperlig måte ved å kjøre litt inn på øya og gå på mindre veier med lite trafikk og lav fartsgrense. Vi opplevde ikke det kaoset som var blitt fremstilt i media og hadde en trygg og god treningssamling.

Etter en lang reise kom utøverne frem til Hotell El Cid kl 00:00. Vi startet samlingen rolig med en kort sightseeingrunde på Platja de Palma og endte opp på en lekeplass hvor vi hadde en knalltøft parkour-stafett.

Treningen bestod i stor grad av langturer på rulleski og en god del hurtighetsdrag. Det ble gjennomført to svært harde økter opp til Santuari de Cura og Sa Calobra (google det). I tillegg til disse øktene hadde vi også strandløping og styrke, fotballkamp, volleyballkamp (vi slo forresten Lillehammer) og avsluttet samlingen med SUP (stand up paddleboard), som beviste at det er et lite barn i oss alle!

Av utenomsportslig aktivitet ble pausene godt brukt til skole, bading og «tæning», men ettersom dagene gikk foretrakk de fleste skyggen mer og mer, rart det der. Det ble jobbet med skole i mellom økter og en av kveldene. Det ble i tillegg gjennomført en prøve.

Tirsdagen feiret vi 18års dagen til Ingvild, og da ble det en koselig tur på restaurant med treretters middag og brus.

Til slutt vil vi takke NTG Lillehammer, NTG Geilo og Juniorlandslaget for svært godt samarbeid på samling.
#Sammenervibest