Hjem NTG Tromsø Fotballjenter

NTG Tromsø: Fotballjenter

Vi holder til på Alfheim Stadion og tar inn nye fotballelever hvert år, både gutter og jenter. Tilbudet retter seg mot motiverte spillere som ønsker å kombinere fotball og skole på et høyt nivå. På NTG Tromsø blir treningene ferdighets og detaljbasert, for å skape bedre helhetlige spillere.

Årsplan Fotball - Jenter 2017-18

Her er en grov oversikt på hva vi kommer til å jobbe med, hvor mye og våre viktigste treningsprinsipper.

Årsplan

Månedsplan August 2017 - Fotball jenter

Her er en oversikt over økter og hva slags tema vi blir å ha fokuse på hver økt i august. Morgentreningene med fotballjentene på NTG består av terping av detaljer, nærteknikk og spesifikk rolletrening

Månedsplan August 2017

Månedsplan September 2017 - Fotball jenter

September måned er en av de travleste månedene vi har på NTG, denne måneden er det mange kamper, en del reising og ikke minst treninger. Her finner dere oversikt over alle aktivitetene jentene er med på i september.

Månedsplan September 2017

Fotballturnering i Porsanger.

Fotballjentene og Fløya spilte turnering helga 13.-15. januar

Les mer om denne

Trenere

Eline Torneus

Trener Fotballjenter

Eline er trener for jentene på NTG og for Fløya i 1.div. Før Eline ble ansatt som trener for fotballjentene spilte hun 9 år i toppserien for Fløya og Røa. Hun har vært innom alle aldersbestemte landslag + en tur innom A-landslaget. For Røa fungerte Eline som både spiller og trener. I 2015 tok hun bronse med Røa som assistenttrener, mens i 2016 tok hun sølv i cupen for Røa, denne gangen som spiller. Eline har også skrevet masteroppgave i idrettsvitenskap om fotball og talentutvikling.

Klassene

1.klasse

I 1.klasse befinner 9 av fotballjentene seg. Kamille Hofsøy Steffensen, Sara Bruvik, Anne Martine Brox-Antonsen, Cecilie Ystmark, Ina Engebrethsen, Ingeborg Molund (spiller i Fløya), Sunniva Seglsten, Anna Pedersen, Eva Marie Hallen (spiller i TIL)

2.klasse

i 2.klasse har vi to av våre fotballjenter. Helene Sørensen og Ida Antonsen. Helene kommer opprinnelig fra Skjervøy, og spilte tidligere for samme klubb. Nå spiller hun for Fløya. Ida er ei lokal jente, hun spiller for Hamna.

3. klasse

I 3. klasse har vi ei fotballjente. Irene Sæther er ei ivrig og tøff jente fra Kirkenes, som ofte spiller midtstopper for Fløya.