Hjem NTG Tromsø Fotballjenter

NTG Tromsø: Fotballjenter

Vi holder til på Alfheim Stadion og tar inn nye fotballelever hvert år, både gutter og jenter. Tilbudet retter seg mot motiverte spillere som ønsker å kombinere fotball og skole på et høyt nivå. På NTG Tromsø blir treningene ferdighets og detaljbasert, for å skape bedre helhetlige spillere.

Årsplan fotball-jenter 2016-17

Her er en grov oversikt på hva vi kommer til å jobbe med, hvor mye og våre viktigste treningsprinsipper.

Årsplan

Månedsplan januar 2017 fotballjenter

Her er en oversikt over økter og hva slags tema vi blir å ha fokuse på hver økt i januar. Morgentreningene med fotballjentene på NTG består av terping av detaljer, nærteknikk og spesifikk rolletrening

Månedsplan januar 2017 - fotballjenter

Månedsplan februar 2017 fotballjenter

Her er en oversikt over økter og hva slags tema vi blir å ha fokuse på hver økt i januar. Morgentreningene med fotballjentene på NTG består av terping av detaljer, nærteknikk og spesifikk rolletrening

Månedsplan februar 2017 - fotballjenter

Fotballturnering i Porsanger.

Fotballjentene og Fløya spilte turnering helga 13.-15. januar

Les mer om denne

Trenere

Eline Torneus

Trener Fotballjenter

Eline er trener for jentene på NTG og for Fløya i 1.div. Før Eline ble ansatt som trener for fotballjentene spilte hun 9 år i toppserien for Fløya og Røa. Hun har vært innom alle aldersbestemte landslag + en tur innom A-landslaget. For Røa fungerte Eline som både spiller og trener. I 2015 tok hun bronse med Røa som assistenttrener, mens i 2016 tok hun sølv i cupen for Røa, denne gangen som spiller. Eline har også skrevet masteroppgave i idrettsvitenskap om fotball og talentutvikling.

Klassene

1.klasse

Helene Sørensen er eneste fotball-jente i 1.klasse i år. Helene er fra Skjervøy, og har kommet inn som et friskt pust i gruppa med godt humør og bra fysikk. Helene er en energisk midtbanespiller - som nå også spiller for Fløya.

2.klasse

I 2. klasse har vi ei fotballjente. Irene Sæther er ei ivrig og tøff jente fra Kirkenes, som ofte spiller midtstopper for Fløya.

3. klasse

Martine Fredrikke Hansen, Kathrine Pleym og Benedicte Bednarczyk er våre tre jenter i 3.klasse. Martine og Benedicte er fra Bjørnevatn og har spilt for Bjørnevatn IL og Porsanger. Kathrine kommer fra Vadsø og spilte for Norild, før Fløya.