NTG Lillehammer: Freeski

Freeski ble egen gren ved NTG Lillehammer i 2004. Skolen har fått frem flere kjente skikjørere, som f.eks. PK Hunder, Tiril Sjåstad Christiansen, Johanne Killi, Ole Christian Mustad, Kim Boberg, Lasse Nyhaugen, Lars Haakon Hafsal og Mikkel Jøraandstad

Åpen samling 30-31 januar

Vi inviterer til åpen samling ved NTG Freeski 30.31. januar. kom og opplev hverdagen vår

Åpen samling 30-31 januar 2017

Søker 2017

Tenker du på å søke hos oss? Lurer du på noe? Kanskje vi kan hjelpe deg

Les mer om søknadsprosessen her

Fjorårskavalkade

Lurer du på hvordan det ser ut når vi er på tur?

Klikk her for å finne det ut

Hybelhus

Høsten 2015 stod det nye hybelhuset klart, til høsten er det kanskje du som flytter inn

Les mer om hybelhuset her

NTG Lillehammer

En spennende skole, og et spennende idrettstilbud

Les mer om NTG Lillehammer her

Filmarkiv

Vi filmer mye, både på samlinger og på vanlige treningsdager

Snurr film

Trenere

Espen Berg-Johnsen

Hovedtrener Freeski

Utdannet allmennlærer med mastergrad i idrettsvitenskap fra Høgskulen i Nord-Trøndelag. Tidligere aktiv utøver innenfor racing og big mountain. Espen jobbet som trener for det norske freeskilandslaget gjennom sesongen 13/14. Han gikk inn i jobben som trener ved NTG Lillehammer høsten 2014 til dags dato. Høsten 2015 tok han over sportssjefansvaret for freeskilinja. Foruten å være en svært habil skikjører, er han også veldig glad i å bruke tid på sin nye 500 kubiks crossykkel.

Bendik Ulshagen Øye

Trener Freeski

Bendik kom til oss høsten 2014, og jobber deltid ved siden av satsing på ski. Han er stolt medlem av "Hallingtoget" og er ansatt i en 60% trenerstilling her hos oss. Det er få som matcher hans skiglede, likeså hans raileferdigheter. Står til vanlig hjemme i Golparken eller i hagen til Andreas Håtveit.

Gaute Foss Morken

Trener Freeski

Gaute Morken startet som vikar for oss vinteren 2016 og ble fast ansatt som trener fra høsten 2016. Ved siden av å satse på skikjøring, går han inn som teknisk trener på ski hos oss, samtidig som han vil følge opp utøvere på NTG Freeski Geilo på noen samlinger. Han er også fra Gol, medlem av "Hallingtoget", og har en forkjærlighet for skumle retrocapser og tekniske triks. Gaute er utdannet grafisk designer, og i tillegg en ekte handyman. Med andre ord en kar du absolutt vil ha med på laget!