NTG Lillehammer: Freeski

Freeski ble egen gren ved NTG Lillehammer i 2004. Skolen har fått frem flere kjente skikjørere, som f.eks. PK Hunder, Tiril Sjåstad Christiansen, Johanne Killi, Ole Christian Mustad, Kim Boberg, Lasse Nyhaugen, Lars Haakon Hafsal og Mikkel Jøraandstad

Fjorårskavalkade

Lurer du på hvordan det ser ut når vi er på tur?

Klikk her for å finne det ut

Hybelhus

Høsten 2015 stod det nye hybelhuset klart, til høsten er det kanskje du som flytter inn

Les mer om hybelhuset her

NTG Lillehammer

En spennende skole, og et spennende idrettstilbud

Les mer om NTG Lillehammer her

Filmarkiv

Vi filmer mye, både på samlinger og på vanlige treningsdager

Snurr film

Trenere

Espen Berg-Johnsen

Hovedtrener Freeski

Utdannet allmennlærer med mastergrad i idrettsvitenskap fra Høgskulen i Nord-Trøndelag. Tidligere aktiv utøver innenfor racing og big mountain. Espen jobbet som trener for det norske freeskilandslaget gjennom sesongen 13/14. Han gikk inn i jobben som trener ved NTG Lillehammer høsten 2014 til dags dato. Høsten 2015 tok han over sportssjefansvaret for freeskilinja. Foruten å være en svært habil skikjører, er han også veldig glad i å bruke tid på sin 500 kubiks crossykkel.

Per.Kristian "PK" Hunder

Trener Freeski

PK Startet som trener ved NTG Freeski høsten 2017. Han er ansatt i en 75% trenerstilling her hos oss, og bruker de siste 25 % av tiden sin på golf, leilighetsrenovering og ikke minst skikjøring. Det er få som matcher hans CV som freeskier, som inkluderer en rekke toppplasseringer i internationale konkurranser i en årrekke, samt legendariske filmsegmenter fra produsenter som MSP og Field productions.

Magnus Solheim

Trener Freeski

Magnus har vært med oss litt her og der i noen år, og ble denne høsten fast med på laget. Han studerer til daglig i Bergen, men kjører ski så mye han kan. Han skal være med på alle samlingene våre, enkelte perioder i vinter, samt konkurranseoppfølging i Norgescupen. Han er foruten å være en habil tennisspiller, en meget dyktig skikjører som har vært i miljøet svært lenge og har claimet å børste støv av dobbelcorken i løpet av året :)