NTG Kongsvinger: Fotball

NTG Kongsvinger tar hvert år inn ca.15 nye fotballelever (gutter og jenter) på VG 1. Det er mulig å søke øvrige klassetrinn.

Historikk/Tidligere elever

NTG Kongsvinger fotball

Trykk her

Trenere

Stian Aasen

Hovedtrener fotball

Stian er sportssjef i fotball på NTG-Kongsvinger. Han har erfaring som hovedtrener og assistenttrener i Kongsvinger IL og spillererfaring fra Eliteserien og 2. divisjon. Han er utdannet UEFA A-trener og utdannet pedagog etter 3 år med allmenlærerutdanning og 1 år med idrettsfag.

Pål Håpnes

Trener

Pål har mange års erfaring fra Eliteserien som spiller. Tidligere har Pål vært ansatt i Kongsvinger IL både som assistenttrener og spillerutvikler for gutter. Nå er han hovedtrener for Kongsvinger i 1. divisjon for damer. Han har hovedsakelig jentetreninger på skolen. Utdannet UEFA A-trener.

Trond Amundsen

Trener

Trond har erfaring som hovedtrener i Eliteserien for Fredrikstad og Kongsvinger. Han har også vært landslagstrener for G-16. Trond har jobbet med analyser av Premier League for TV2. Han har også jobbet for akademiet til fotballklubben Santos i Brasil. Trond har UEFA PRO-lisens.

Knut Nordnes

Trener

Knut har jobbet på skolen siden NTG startet på Kongsvinger. Han er dermed vår kontinuitetsbærer. Knut har spilt 100 kamper for Kongsvinger i Eliteserien. Som trener var han med på å ta sølv i Eliteserien med Kongsvinger i 1992. Han opplevde året etter et marginalt tap mot Juventus i Europacupen med samme lag. Knut har hovedansvaret for formidling og fordeling av hybler.

Jørn-Ole Korslund

Trener

Jørn Ole kommer fra Kongsvinger og har utdanning innen trenerrollen. Han har utdanning fra høgskolen i Hedmark, har vært hovedtrener for Kongsvingers damer i 3. divisjon og er trener på kretslag i Indre Østland. Jørn Ole er vår ekspert på videoanalyser og bruker mye tid på det. Han har hovedsakelig jentetreninger på skolen.

Ivar Rønningen

Keepertrener

Ivar har vært keeper i Eliteserien i mange år. Han har spilt for Vålerenga, Brann, Ham-Kam og Lillestrøm. I tillegg har Ivar vært keepertrener for Ham-Kam, kretslag i Indre Østland Fotballkrets og G-16 landslaget. Han har UEFA A-lisens som keepertrener.

Inntaksreglement

NTG Kongsvinger Fotball skal ta inn ca. 15 spillere på VG1. Dette fordeles på ca. 8 gutter og ca. 7 jenter. Det tas inn 1-3 keepere.

Les hele saken Søk på skole