Hjem NTG Geilo Langrenn

NTG Geilo: Langrenn

Med treningsmuligheter rett utenfor døra, tidlig snø og gode barmarksforhold, er Geilo et paradis for en langrennsløper. Ved tett oppfølging fra trenere, og et samlet miljø, ligger forholdene til rette for at utøverne skal besitte en solid plattform for videre satsing etter junioralder.

Informasjon om skoletilbudet

Informasjon om skoletilbudet ved NTG Geilo langrenn

Les mer om skoletilbudet her

Team Rekrutt

Informasjon om Team Rekrutt 2017/18

Les mer om Team Rekrutt her

Trenere

Øyvind Olstad

Hovedtrener

Øyvind kommer fra Lillehammer og har tidligere drevet med Langrenn på nasjonalt nivå. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2008. Øyvind har tatt trenerstudiet med fordypning i Langrenn ved NIH, samt topptrener 2 ved NTNU/OLT. Er ikke Øyvind på kontoret, finner du han gjerne på fjellet på jakt etter ryper, eller hjemme med sin kone og to barn.

Jostein Stabell

Trener

Jostein kommer fra fotballbyen Lillestrøm, og begynte som trener på NTG Geilo i 2016. Han tok en bachelor i idrett ved Høgskolen i Lillehammer og fullførte nylig sin mastergrad i fysisk prestasjonsevne ved NIH. Ved siden av studiene har Jostein vært trener for Åsmarka IL, Team Sjusjøen og sist Strømmen og Lillestrøm skiklubb.

Kasper Kjeldsen

Trener

Kasper kommer fra Valdres og har tidligere vært elev ved NTG Geilo. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2016. Kasper har en mastergrad i Coaching og psykologi fra NIH, der han ved siden av studiene var trener for juniorgruppen til Fossum IF i 4 år. Kasper er glad i lange turer på fjellet, og er heller ikke fremmed for litt engelsk fotball, eller et slag bowling.

Inntaksreglement

Informasjon om inntak ved NTG Geilo langrenn

Les hele saken Søk på skole