Hjem NTG Bærum Tennis

NTG Bærum: Tennis

Siden starten i 2007 har mange av Norges mest lovende tennisspillere gått på NTG. Av disse kan nevnes: Caroline Steiro, Emma Flood, Mons Knudtzon, Caroline Rhode-Moe, Trym Nagelstad, Øystein Steiro jr., Hans Adrian Rising, Jenny Lunde, Viktor Durasovic, Axel Wahl, Viktor Merum og Viktor Ahlbäck.

Trenere

Pawel Strauss

Hovedtrener Tennis

Pawel startet som trener på NTG-U i 2005, og har vært sportssjef for NTG Bærum tennis siden 2007. Han er en meget merittert tennistrener med mange års erfaring med å trene både ATP og WTA spillere. Han har en mastergrad fra Academy and Physical Education ved University of Warsaw. I 25 år har han jobbet i Sverige hvor han var ansvarlig for juniorlandslagene. Noen av spillerne han har trent har deltatt i OL i både London og Seoul.

Fredrik Brenna-Lund

Motivator/fysisk trener

Fredrik har siden 1994 vært tilknyttet NTG som trener og sportssjef for judo, og har tidligere trent alle idrettene i Bærum, Lillehammer og Geilo. Han har trent 25 forskjellige aldersbestemte nasjonale og internasjonale landslag, samt Team Russia Herrehåndball. I tillegg til å være motivator, trener og foredragsholder innen idrett og næringsliv, er Fredrik idag landslagstrener i Bilsportforbundet.