Hjem NTG Bærum Ishockey

NTG Bærum: Ishockey

Norges mest spennende tverrfaglig idrettsmiljø med 14 forskjellige idretter, 30 trenere fra 7 forskjellige nasjoner * Internasjonal matching i særklasse. * Godt spillerutviklingsmiljø med mulighet for GET-liga spill i Frisk Asker Tigers

Kostnader og tilbud

Skolens tilbud er særskilt tilrettelagt for studiespesialiserende i kombinasjon med toppidrett

Les mer om kostnader og tilbud

Ofte stilte spørsmål og svar

FAQ

Les mer her

Trenere

Robert Jonsson

Hovedtrener Ishockey

Robert er sportssjef for ishockey ved NTG Bærum hvor han har jobbet siden 2003. Han har vært landslagstrener for U16 i 7 år og for U18 i 3 år. Han har selv spilt i svensk 1. divisjon. Utdanning og sertifiseringer: Topptrener 1, topptrener 2 og trener 3 Ishockey.

Christer Nylund

Trener Ishockey

Christer har jobbet på NTG siden høsten 2013. Han er utdannet trener 3 i regi av Norges Ishockeyforbund. I årene 2000 - 2013 har han jobbet som ishockeytrener i Finland for ulike junior- og seniorlag. Han har også en Pedagogie Magister med spesialisering på idrett og spesialpedagogikk. Christer har selv spilt aktivt på Suomi-sarja nivå i Finland.

Lise Solie

Fysisk trener

Lise er fysisk trener for hockey avdelingen på NTG. Hun er også styrke- og kondisjonstrener for Frisk Asker sitt A-lag, U20 og U18, i tillegg til Holmenkollen, Heming og Nordstrand tennis klubb. Lise er utdannet mental trener og performance coach innen styrke, kondisjon, hurtighet og agility. Hun besitter bred faglig og i tillegg mye praktisk kunnskap.

Peter Josephson

Keepertrener

Peter er utdannet som keepertrener i regi av det Svenske Ishockeyforbundet. Han har jobbet i klubbene Vänersborg HC, Mariestad Bois, Bik Karlskoga og er nå i Frisk Asker.

Inntaksreglement

Informasjon om inntak 2017

Les hele saken Søk på skole