Hjem NTG Bærum Håndball

NTG Bærum: Håndball

NTG Håndball Bærum legger vekt på individuell utvikling. Sportsjef Kristian Kjelling er ansvarlig for avdelingen og har et trenerteam med bred og lang erfaring. Vi jobber langsiktig i forhold til å utvikle spilleren til å tåle den treningsmengden og intensiteten som kreves på et høyere seniornivå.

Trenere

Kristian Kjelling

Hovedtrener Håndball

Kristian har nylig tatt over stillingen som sportssjef for håndball avdelingen Bærum. Han er for tiden trener for Drammen HK. Kristian har en lang erfaring som spiller bak seg. Han har vært proff i Spania og Danmark i 14 år og har flere år på landslaget å se tilbake på.

Vegard Saua

Hovedansvar jenter

Vegard har jobbet på NTG siden 2013. I årene 2011-2013 jobbet han på NTG-U. For tiden er han assistenttrener i Drammen HK. Siden 2000 har han trent ulike lag som Njård (junior, 1.div og elite damer) og Ullern (junior, 2. og 3. div). 1998-2008 spilte Vegard selv håndball i 1.div og elite som endte med en bronsjemedalje i eliteserien med Vestli IL. Etter en del skader valgte han etter dette å satse på en trenerkarriere. Vegard har en trener 3 utdannelse fra Norges Håndballforbund.

Henrik Westgaard

Hovedansvar gutter

Henrik har jobbet på NTG siden 2010. Han har spilt 11 sesonger i eliteserien for klubbene Kristiansand IF, Haslum HK og Drammen HK. Dette har resultert i 1 seriebronse, 1 seriesølv, 1 seriegull, 2 sluttspillsgull, sølv i NM og ett norgesmesterskap. Han fikk også en 2. plass på toppscorerlista i eliteserien og toppscorer i sluttspill i 08-09 sesongen. Henrik har 9 A-landskamper. Han har også vært ass.trener til Glenn Solberg i St. Halvard i sesongen 15-16 (endte med opprykk til eliteserien).

Fredrik Brenna-Lund

Motivator/fysisk trener

Fredrik har siden 1994 vært tilknyttet NTG som trener og sportssjef for judo, og har tidligere trent alle idrettene i Bærum, Lillehammer og Geilo. Han har trent 25 forskjellige aldersbestemte nasjonale og internasjonale landslag, samt Team Russia Herrehåndball. I tillegg til å være motivator, trener og foredragsholder innen idrett og næringsliv, er Fredrik idag landslagstrener i Bilsportforbundet.

Sosial strøm