Hjem NTG Bærum Basketball

NTG Bærum: Basketball

Høsten 2002 startet NTG Bærum opp med basket og fem unge spillere fikk muligheten til å kombinere satsing på basketball i kombinasjon med videregående skole. Mange av de tidligere utøverne har allerede erfaring med spill i norsk basketliga, og noen har kvalifisert seg for collegespill i USA.

Informasjon om inntak

Informasjon om inntak for NTG Bærum Basket

Les mer om inntak her

Trenere

Henning Bergh

Hovedtrener

Henning har vært sportssjef for NTG Basket siden oppstarten i 2002. Han er utdannet topptrener ved NTNU, utdannet trener 3 (NBBFs trenerutdanning), og er nå i gang med FIBA Europe sin trenerutdanning. Han har vært hovedtrener for ulike aldersbestemte landslag (kvinner og menn), regionslag, EB-85 (toppserie for kvinner og aldersbestemte lag) og Sandvika (1.div). Henning har en karriere bak seg som spiller med 12 år på norsk toppnivå. Klubber han har spilt for er Bærums Verk, Bærum Basket og EB-85

Stian Mjøs

Administrativt ansvarlig/trener

Stian har jobbet på NTG siden 2015. Han har vært ass.trener for U18 landslaget og trent en del aldersbestemte lag. Stian har spilt i BLNO siden 2007. I perioden 2009-2011 var han proff i Sverige og i 2012/13 i Danmark. På denne tiden har han rukket å vinne Norgesmesterskapet for U16, U18, U20 og som senior. I tillegg har han vunnet en del priser: Defensive player of the year, All-star team BLNO, League MVP, Finals MVP, League scoring leader, League assist leader og flest scorte poeng i en kamp.

Sosial strøm