Ny mann inn i trenerteamet


Vi har utvidet trenerstaben, Kaser Kjeldsen er ansatt som ny trener fra 1. august. Les mer om dette på denne linken.
Les mer

NTG Geilo Team Rekrutt 2016


Har du lyst til å delta på tre inspirerende samlinger på Geilo neste høst? Du vil få muligheten til å trene sammen med gode løpere på din egen alder og med NTG-løperne. I tillegg legges det vekt på at du skal lære om hva som skal til for å bli en god langrennsløper.
Les mer

Gulluka


Den siste uka har alt klaffet for utøverne på NTG Geilo Langrenn. Det har blitt gått veldig fort på flere arenaer og uttakene til vinterens mesterskap har blitt komplettert. Her er en liten oppsumering og en rekke bilder fra uka som har går gått.
Les mer

Ledig stilling som langrennstrener


Vi har vokst og har behov for ekstra ressurser på trenersiden.
Les mer

Fullklaff i Norgescupåpninga


I helga startet årets Norgescup med tre renn i Steinkjer. Det var en spent gjeng som reiste oppover fra Geilo og det skulle vise seg å bli en fornøyd gjeng som reiste hjem noen dager seinere. Her er en utfyllende rapport fra helgas renn:
Les mer

Verdenscupdebut


I helga fikk andreklassing Magnus Bøe sin Verdenscupdebut. Her kan du lese litt om den opplevelsen:
Les mer

Beitostølen


Forrige uke hadde vi siste samling før sesongstart. For å få litt variasjon i treningsterreng, tok vi turen til Beitostølen. Her er en rapport som jentene i 2. klasse har skrevet fra samlinga.
Les mer

Bilder fra Mallorcasamlinga


NTG Geilo Langrenn har inntatt Mallorca en ukes tid, for å få en god mengdetreningsperiode på barmark før vinteren setter inn. Siste del av oktober kan være en vanskelig periode på Geilo, her på Mallorca er vi sikret strålende forhold og det er lett å trene mye. I denne artikkelen kan du se bilder og korte kommentarer fra samlinga.
Les mer

Bilder og samlingsrapport


Nok en god samlingsuke er unnagjort. Siden vi skal til Mallorca for å trene i sol i oktober, var vi på Geilo denne samlinga. Her kan du se masse bilder fra den gode treningsuka og lese en rapport som jentene i førsteklasse har skrevet:
Les mer

Samlingsrapport fra førsteklasse-gutta


Gutta i første klasse har skrevet en rapport fra sin første ordentlige samlingsuke som NTG-utøvere. Det ble en tøff og god uke på Geilo, men alle kom seg godt gjennom:
Les mer

En ny treningshøst er i gang


Vi er allerede godt i gang med den tredje uka på Geilo etter sommeren. Oppstarten vitner om at sommeren har blitt benyttet godt og hele gruppa virker topp motivert for å fortsette framgangen gjennom høsten.
Les mer

Seier til Julie og Jon Rolf i Vårcupen


I en drøy måned har det pågått en intens kamp mellom langrennsløpere og skiskyttere i den gjeve Vårcupen her på Geilo. Gjennom fire skirenn og to løp på beina, har det blitt utkjempet mange tette dueller. I går ble cupen avsluttet med motbakkeløpet Havsdalstesten.
Les mer

Best på utvikling


Det viktigste målet for NTG Geilo Langrenn er at utøverne utvikler seg og har framgang. Også i år har samtlige av de som har vært skade- og sjukdomsfrie blitt bedre. Det gjelder både på testene vi kjører gjennom året og på resultatlistene.
Les mer

Team Rekrutt 2015


Har du lyst til å delta på fire inspirerende samlinger på Geilo neste høst? Du vil få muligheten til å trene sammen med gode løpere på din egen alder og med NTG-løperne. I tillegg legges det vekt på at du skal lære om hva som skal til for å bli en god langrennsløper.
Les mer

Tidenes NM-innsats for NTG Geilo Langrenn


Vi er akkurat ferdige med en særdeles vellykket NM-helg. De aller fleste fikk vist hva de er gode for i skiløypene og det resulterte i en rekke medaljer, topp-plasseringer og ikke minst gode opplevelser.
Les mer

Nok en sterk Norgescuphelg for NTG Geilo


Vi er ferdige med vinterens andre Norgescuphelg. Nok en gang leverte de aller fleste sterke prestasjoner og resultatene totalt sett ble meget gode.
Les mer

Reisebrev fra Nordisk


Jon Rolf Skamo Hope, Jørgen Lippert og Thomas Helland Larsen har laget et reisebrev fra Nordisk mesterskap
Les mer

Tre NTG Geilo løpere til Nordisk Juniorlandskamp


Etter en flott Norgescuphelg på Lygna, var det forventninger til dagens uttak til Skandinavisk Juniorlandskamp. Det endte med at hele tre Geilo løpere fikk klarsignal til å gå i Ørnskøldsvik i Sverige neste uke!

Les mer

Fantastisk Norgescuphelg for NTG Geilo Langrenn


Vinterens første Norgescuphelg ble en stor opptur for svært mange av NTG Geilo løperne. De fleste har hatt fin utvikling denne sesongen og det er godt å se at framgangen også gjenspeiler seg på resultatlistene.

Les mer

Juleresultater


Nå tar NTG Geilo Langrenn juleferie. Vi ønsker alle utøvere, foreldre og støttespillere en riktig god jul! Selv om det er ferie, er jula selvsagt en viktig treningsperiode. Det er også mange skirenn i jula, i denne artikkelen kommer det oppdateringer med hvordan det går med NTG-utøverne i disse rennene:

Les mer

Vi kommer sterkere tilbake


Vinterens andre helg med konkurranser er unnagjort. Det har vært mange positive prestasjoner, men på VM-mønstringsrennet for de eldste var det flere som ikke fikk vist hva de er gode for. Men vi vet hva som bor i utøverne og vi er 100% sikre på at vi kommer sterkere tilbake utover sesongen.

Les mer

Lovende sesongstart


I helga var det endelig sesongstart for NTG løperne. Det ble en lovende start på sesongen og mange av utøverne gikk skikkelig fort allerede i vinterens første renn.
Les mer

Søk NTG Geilo Langrenn nå!


Nå kan du søke deg til et av Norges aller beste utviklingsmiljø for unge, lovende langrennsløpere som ønsker å kombinere skole og satsning mot en toppidrettskarriere.

Les mer

Bilder fra samlinga på Skeikampen


På denne sida kommer bilder og korte kommentarer fra samlinga på Skeikampen. Følg med på daglige oppdateringer.
Les mer

Sesongens første testrenn


Vi har snart vært på snø en måned og det er på tide å komme seg i gang med konkurranser. For flesteparten av NTG-løperne blir det sesongstart neste helg, men i dag hadde vi det første testrennet. Rennet foregikk som et duathlon, hvor jentene gikk 3+3km og gutta gikk 6+6km. Her er resultatene, tidene fra pit-stoppet er medregnet i skøytetida:
Les mer

Samlingsrapport fra Mallorca


Mens snøen laver ned på Geilo, kan dere her lese om trening i sol og varme på Mallorca. Gutta i andreklasse har skrevet en utfyllende rapport om hva vi gjorde på forrige samling.
Les mer

Bilder fra Mallorca-samlinga


Denne uka er vi på sesongens siste barmarkssamling. Snøen begynner å krype nedover fjellsidene på Geilo, men det tar nok fortsatt litt tid før skiføret er på plass. Derfor har vi tatt oss en tur til sydligere breddegrader for å få en skikkelig god avslutning på barmarkstreninga. Den neste uka er vi på Mallorca, noen bilder fra samlinga kommer daglig på denne sida.
Les mer

Vi ønsker BETONMAST AS velkommen på laget!


Vår nye smørevogn står klar til innsats for vinteren. Takket være mange flotte sponsorer skal den bidra til et enda bedre opplegg på større konkurranser.
I tilegg til ny smørevogn har vi knyttet til oss Terje Olav Seim som smører i vinter og han skal bidra på alle renn. Terje Olav er tidligere smøresjef på landslaget og var på mange måter mannen bak steinsliping i Norge. Vi gleder oss. Under kan du lese presentasjon av vår siste sponsor BETONMAST AS.

Les mer

Samlingsrapport fra Hanna, Katrine og Marte


Denne uken har vi på NTG Geilo hatt besøk av Team NTG-20, NTG Lillehammer og NTG Tromsø. Det har vært en morsom og konkurransepreget uke hvor vi har fått målt krefter mot hverandre.

Les mer

Bilder fra felles NTG-samling på Geilo


Denne uka har alle langrennsavdelingene på NTG en felles samling på Geilo. Nesten 70 utøvere fra Tromsø, Lillehammer, Geilo og Team NTG 20 er med.
Les mer

To medaljer til Jon Rolf i UM


Førsteklassing Jon Rolf Skamo Hope deltok i helga i Ungdomsmesterskapet i friidrett. Det gikk veldig fint, med to personlige rekorder og to medaljer.
Les mer

Resultatliste testrenn Interkretssamling


Denne helga er det Interkretssamling på Geilo. NTG styrer det sportslige opplegget, både NTG trenerne og 3. klassingene bidrar som trenere på samlinga. I dag har det vært testrenn i rulleski skøyting, distansene var 5km for jentene og 7km for gutta. Her er linker til resultatlistene for de ulike klassene.
Les mer

Bilder fra ukas samling


Denne uka har vi samling på Geilo. Det trenes både mye og hardt og stemningen i gruppa er god. Over er noen bilder som viser litt av det vi har gjort så langt denne uka.
Les mer

Oppstart og testing


Vi har lagt bak oss den første uka i et nytt skoleår. I tillegg til skolestart, har uka vært preget av testing. Utøverne har fått se hvilket nivå de er på etter sommeren og ikke minst er det viktig å teste for å kunne måle framgangen gjennom høsten.
Les mer

Skal synes i trafikken


I sommerhalvåret foregår en god del av treningen vår på traffikert vei. Da er det viktig at vi synes godt. Nå har vi gjort enda et tiltak for å øke trafikksikkerheten, det har NRK laget en sak om.

Les mer

Ny smørevogn på plass


Etter mye planlegging, runder med leverandør og jakt etter sponsorer er den nye smørevogna på plass på Geilo. Vi er svært fornøyde med resultatet og veldig takknemlige for alle som skal bidra. Les mer om de ulike sponsorene i denne artikkelen.

Les mer

Nye utøvere på NTG Geilo Langrenn


Et stort kull med langrennsløpere har nettopp gjort seg ferdig med tre år på NTG Geilo. Men et enda større kull skal beygynne til høsten, vi kan ønske hele 12 nye utøvere velkommen til gruppa. Vi fikk møtt de aller fleste av disse på forrige ukes oppstartssamling og det virker som en topp motivert og fin gjeng.

Les mer

Oppstartssamling


Denne uka har vi gjennomført skoleårets siste og den nye sesongens første samling. Det har vært fine dager med testing og trening i nærheten av Geilo. Vi har blitt kjent med de nye utøverne og det ser ut til å bli en flott utøvergruppe til høsten. 
Les mer

Vår på Geilo


Etter Skarverennet er det omstilling fra vinter til vår på Geilo. April bød på mye skigåing på flotte forhold, de siste ukene har det vært mindre trening og overgang til barmark som har stått i fokus. 
Les mer

Sammenlagtresultater fra Vårcupen


Årets Vårcup besto av fire skirenn gjennom april måned. Nå er sammenlagtresultatene klare og vi kan gratulere Endre Strømsheim og Elise Røer Drabløs med seiere i Vårcupen.
Les mer

Havsdalshovda Opp


I går var det duket for det andre rennet i årets Vårcup, det beryktede motbakkeløpet Havsdalshovda Opp. Etter dette rennet har det tettet seg til i sammendraget og det blir en spennede avslutning på cupen uka etter påske med Ruperanden Rundt og Skarverennet.
Les mer

Vårcupen er i gang


Årets Vårcup på Geilo er i gang. Fire renn gjennom april måned skal avgjøre hvem som vinner dennne meget prestisjefylte cupen. Avslutningsrennet er Skarverennet 26. april.
Les mer

Sekundanten - testpiloten - legenden


Det er mange brikker som skal på plass for at konkurranseopplegget vårt skal fungere topp. En person som har vært viktig for oss de siste sesongene, er Henrik Engerholm. Han er sekundant og alt-mulig-mann for oss på de viktige skirennene.

Les mer

Norgescupfinale


I helga ble sesongens siste store nasjonale renn avholdt. Vi var på Gålå, der det var NM del 2 for seniorer og Norgescupfinale for juniorene.

Les mer

Team Rekrutt 2014


Har du lyst til å delta på tre inspirerende samlinger på Geilo neste høst? Du vil få muligheten til å trene sammen med gode løpere på din egen alder og med NTG løperne. I tillegg legges det vekt på at du skal lære om hva som skal til for å bli en god langrennsløper.

Les mer

Toppform i Junior NM


Vi er akkurat ferdige med et vellykket Junior NM i Mo Rana. Mange av løperne traff med toppformen til vinterens viktigste renn og det ble levert en rekke sterke prestasjoner. At vi i tillegg fikk med oss flere medaljer hjem, er selvsagt ekstra artig. 
Les mer

Siste test før NM


Det er under en uke til Junior NM i Mo i Rana. I dag hadde vi nest siste hardøkt før NM, et testrenn på 5/10km skøyting på Geilo. Det ble en god gjennomkjøring og mange viser at de allerede begynner å nærme seg toppform.

Les mer

Hovedlandsrennet


Denne helga var kun en håndfull av NTG-løperne i aksjon, men de gikk til gjengjeld veldig fort i diverse turrenn. Resten av utøverne hadde en helg med mye god trening på Geilo. NTG-trenerne var på Hovedlandsrennet denne helga for å følge opp Team Rekrutt og for å snakke litt med noen av de som har søkt seg til Geilo til neste år.
Les mer

Langløpshelg


Denne helga gikk mange av NTG-løperne turrenn. Vi er i gang med en god treningsperiode inn mot Junior NM og hva er vel bedre trening enn å gå et langløp? I NM skal det jo gås langdistanse i klassisk, så dermed passet det ekstra bra å få gått et lengre renn nå.
Les mer

Søknadsfristen nærmer seg


Fristen for å søke til NTG Geilo Langrenn nærmer seg, 1. mars er siste sjanse. Det har kommet inn mange sterke søknader til alle klassetrinn og vi håper og tror at vi også neste sesong skal videreutvikle det svært gode treningsmiljøet vi har på Geilo.
Les mer

OL-rapport fra Andrew


Tidligere NTG Geilo utøver Andrew Young er i disse dager i Sochi og går OL. Han har sendt en rapport fra hvordan det er å være med i OL og hvordan det har gått med han.
Les mer

Her kan du følge Bjørnar i Junior VM


I dag starter Junior VM i skiorientering i Estland. Den ferske Norgesmesteren Bjørnar Kvåle er på plass og håper å utnytte den fine formen han har vist de siste ukene.
Les mer

Et stort steg i riktig retning


Vinterens andre Norgescuphelg er unnagjort. Det ble en god helg for NTG Geilo Langrenn, vi hadde mange som kjempet i toppen og de fleste viste klar framgang fra forrige Norgescup. Det lover bra inn mot Junior-NM i Mo i Rana midt i mars.
Les mer

NM-gull til Bjørnar


Tredjeklassing Bjørnar Kvåle kombinerer satsing på langrenn og ski-orientering. Denne helga var det NM i ski-orientering og Bjørnar tok gull!
Les mer

Siste test før andre Norgescuphelg


Siste helg før Norgescup har de fleste behov for en skikkelig gjennomkjøring. I dag gikk vi derfor et testrenn, distansene var 5/10km skøyting. Mange av Geilo-løperne viser klar formstigning og selv om det dessverre er litt sykdom i troppen ser det stort sett lyst ut inn mot en ny Norgescuprunde.
Les mer

Lovende KM-helg


Etter litt varierende resultater i starten av sesongen, ser det nå ut til at mange av NTG-løperne har god formstigning. I helga ble det arrangert Kretsmesterskap i alle skikretser og Geilo-løperne leverte mange lovede løp og tok en rekke medaljer.
Les mer

På tide å søke til NTG Geilo Langrenn


Før jul åpnet NTG søknads-sidene sine og du kan nå søke om å få plass her fra neste høst. Det har allerede kommet inn svært mange sterke søknader til NTG Geilo Langrenn.
Les mer

Mange gode resultater i helga


Det har vært en begivenhetsrik helg for langrenns-Norge. Vi har hatt flere tidligere og nåværende utøvere i aksjon, både i NM på ski og i diverse kretsrenn. I tillegg har tredjeklassing Bjørnar Kvåle gjort det skarpt i Nordisk Juniorlandskamp i Ski-orientering.
Les mer

Ustedalsfjorden rundt


Vi er i gang med en ny treningsperiode fram mot neste Norgescup. En viktig del av treninga framover er å gå skirenn. Denne helga gikk mange av løperne turrennet Ustedalsfjorden rundt på Geilo. Det gikk veldig bra, NTG løperne var best i alle juniorklassene og Elise Røer Drabløs vant i tillegg totalt blant damene.
Les mer

Norgescupåpning


Helgas Norgescupåpning bød som ventet på både opp- og nedturer. Totalt sett ble det en relativt bra helg, men vi er trygge på at formstigningen fortsetter videre utover vinteren.
Les mer

Nå braker det løs


Endelig er det klart for Norgescupåpning. Vi er godt forberedt og klare til å gå fort på ski. I løpet av de tre neste dagene skal vi gjennom tre spennede renn og vi håper å levere mange sterke prestasjoner.
Les mer

Juleresultater


NTG Geilo langrenn har tatt juleferie. Men like på nyåret venter Norgescupstarten på Nybygda fra 3.-5- januar. Løperne skal nå pleie formen med god trening, julemat og hvile. For å få opp dampen skal det også gås skirenn, i denne artikkelen kan du se oppdateringer fra hvordan det går med Geilo-løperne i julerennene.

Les mer

Skigymnassamling på Spåtind


Denne uka er det felles samling for juniorlandslaget og de fem skigymnasene. Stedet er Spåtind og forholdene er gode. Fokuset på samlinga er mengde og teknikk, for å legge det siste grunnlaget for toppform på nyåret.
Les mer

Nå kan du søke deg til NTG Geilo Langrenn


For noen uker siden åpnet NTG søknads-sidene sine. Det betyr at du nå kan søke om å få plass på NTG fra neste høst. Det har allerede strømmet på med mange gode søkere til NTG Geilo Langrenn.
Les mer

En god start på sesongen


Vi har vært gjennom vinterens første store rennhelg. Det har vært mange positive resultater og vi har fått en langt bedre sesongstart enn tidligere.

Les mer

Alt å vinne


På torsdag setter vi kursen mot Lygna der det er mønstringsrenn med tanke på Junior VM. Vi går inn i helga med lave skuldre, stigende form og alt å vinne.
Les mer

Testrenn på Beitostølen


Denne uka er vi på samling på Beitostølen. Selv om forholdene i konkurranseløypene på Geilo er gode, er det fint med litt variasjon. I dag gikk vi et testrenn i pursuit, her er resultatene:

Les mer

Sesongens første testrenn


I dag har vi gjennomført sesongens første testrenn på ski. Etter en måned med trening på snø, var det på tide å sette i gang turboen. Vi hadde et sprintrenn i skøyting og fikk en meget god økt.
Les mer

Sesongåpning


Fredag sesongåpnet flere av de eldste løperne våre på Beitosprinten. Det gikk relativt bra for de fleste, men toppformen er nok ikke prikket enda.
Les mer

Stormfull Team Rekrutt-samling


Denne helga har Team Rekrutt hatt sin andre samling på Geilo. Tross mildvær og svært sterk vind gjennom helga, fikk rekruttene gjennomført mye god trening.

Les mer

Åpen samling hos NTG Geilo


Har du lyst til å komme til Geilo på en god treningssamling og samtidig få mer innblikk i hvordan det er å gå på NTG? Om du er født i 1998, har du nå muligheten til å melde deg på samling hos oss fra 6.-8. desember.

Les mer

Bilder fra samling på Geilo


Denne uka har vi samling på Geilo. Forholdene er prima, så vi har ikke sett noen grunn til å reise noe annet sted. I denne artikkelen blir det daglig lagt ut bilder og noen korte oppdateringer fra samlinga.
Les mer

Klart for vinterens første snøsamling


Vi har hatt et par uker med god blanding av ski- og barmarkstrening. Nå begynner de fleste å finne godfølelsen på ski og vi er klare for en samling med mengdetrening på snø. Vi holder oss på Geilo på denne samlingen, for nå er forholdene i ferd med å bli virkelig gode her.

Les mer

Flotte forhold både for ski og barmark


Overgangen til skisesong kan være vanskelig. I en liten periode kan det være slik at man hverken får trent bra barmark eller får gått på ski. Nå er det tvert om på Geilo, det er gode forhold både for barmark og ski.
Les mer

Flotte skiforhold på Geilo


Vinteren har ikke helt festet grepet, men takket være et topp moderne kunstsnøanlegg har vi nå gode skiforhold på Geilo.
Les mer

Bilder fra Gautefall


Her kan du se bilder og korte kommentarer fra ukas samling på Gautefall. Denne samlingen har vi sammen med Hovden Skigymnas. Det er ustabilt nett på Gautefall, men vi skal prøve å oppdatere artikkelen med nye bilder hver dag.

Les mer

Testrenn på Gautefall


I dag ble det avholdt et testrenn i rulleskiløypa på Gautefall. Med på rennet var NTG Geilo, Hovden Skigymnas og noen seniorløpere fra et team for Hovden og Sirdal Skigymnas. 
Les mer

Klart for siste barmarkssamling


Etter noen gode treningsuker på Geilo, er det klart for en ny samling. Denne gangen setter vi kursen mot Gautefall, der vi skal ha felles samling med Hovden Skigymnas.
Les mer

Hard uke på Geilo


En del av løperne er på samling med juniorlandslaget denne uka. Men de som er igjen på Geilo, får kjørt seg de også. Vi har en tøff treningsuke med testløp, elghufsintervall, basisstyrke og flere gode langturer.
Les mer

Sterk avsluttning på skigymnassamlingen


Årets skigymnassamling er nå avsluttet og denne artikkelen har blitt oppdatert daglig med bilder og tekst. 

Les mer

Samlingsrapport fra Julie og Bertine


Forrige uke hadde vi en strålende samling på Skeikampen. Været var litt vått, men det ble trent både mye og hardt. Her er en rapport fra uka, skrevet av Julie Ensrud og Bertine Thorsnes Lefdal.
Les mer

Bilder fra Skeikampen


Denne uka er vi på samling på Skeikampen. Her kan du se bilder fra samlinga og noen korte kommentarer. Nye bilder legges ut hver dag. En fyldigere samlingsrapport fra noen av utøverne kommer i etterkant av samlinga.
Les mer

Vi er i rute


Det har allerede gått seks uker siden vi startet høstterminen på NTG Geilo. Det meste har gått på skinner så langt og testene vi har gjennomført i det siste tyder på at framgangen i gruppa er stor.

Les mer

Samlingsrapport fra Oda og Didrik


Forrige uke hadde vi en strålende samling på Geilo. Vi vektla mengdetrening i tillegg til at vi jobbet godt med teknikk. Hva vi konkret gjorde i løpet av uka, kan du lese i denne rapporten fra førsteklassingene Oda og Didrik.
Les mer

Interkretssamling, resultatliste testrenn


Denne helga er 120 langrennsløpere i 98 og 99 årgangene samlet på Geilo. Det arrangeres en felles treningssamling for alle skikretsene i Sør-Norge og for tredje året på rad er Geilo stedet. NTG-trenerne og 3. klassingene på NTG stiller som trenere. 
Les mer

Team Rekrutt er i gang


Team rekrutt er et tilbud vi har til unge skiløpere som går siste året på ungdomsskolen. Det er 19 utøvere på årets team og denne helga hadde de sin første samling. Det ble mye trening, sosialt samvær og påfyll av teori om langrennstrening.

Les mer

Prestisjeseier


Denne uka har vi vært gjennom de tradisjonelle basistestene på NTG. Alle utøverne testes i styrke, hurtighet, koordinasjon, spenst og utholdenhet. Framgang er det som er viktig, men denne gangen var det også lagt inn en ekstra gulrot.

Les mer

Teknikk med Mundal


For andre året på rad har vi med oss Steinar Mundal på noen økter. Han er en stor ressurs når det gjelder teknikktrening og kommer med mange gode innspill både til utøvere og trenere. 

Les mer

Høstens første samling


Sommerferien er over, vi har startet høstens første samling. Det ser ut til at utøverne har brukt sommeren godt og er klare for et skikkelig hardkjør i høst.
Les mer

Vil ha mer av den gode følelsen


Tredjeklassing Gjøran Tefre har blitt intervjuet av langrenn.com. I denne artikkelen forteller han om sine planer etter å ha fullført tre år på NTG Geilo.
Les mer

Samling på Olympiatoppen


Denne uka har vi hatt den første samlingen i en ny sesong. Alle neste års elever har vært på plass og vi har fått testet, trent og blitt bedre kjent.
Les mer

Positiv start på en ny sesong


En ny sesong er i gang. De siste ukene har blitt brukt til evaluering, planlegging og ikke minst til å komme seg i gang med sommertrening. Joggeskoa blir brukt mer flittig, rulleskiene er tatt fram igjen og det trenes mer styke. Vi er også i gang med tester og så langt har det vært mange gode resultater.
Les mer

Gjøran fortsetter på Juniorlandslaget


Tredjeklassing på NTG Geilo langrenn, Gjøran Tefre, får fornyet tillit på Juniorlandslaget. Gjøran har leverte mange sterke resultater i vinter og har nå fått bekreftelsen på at han er en del av landslaget også kommende sesong.
Les mer

Team Rekrutt 2013


Har du lyst til å delta på tre inspirerende samlinger på Geilo neste høst? Du vil få muligheten til å trene sammen med gode løpere på din egen alder og med NTG løperne. I tillegg legges det vekt på at du skal lære om hva som skal til for å bli en god langrennsløper.

Les mer

Skaug og Lippert vant Vårcupen


I helga ble konkurransesesongen avrundet med Skarverennet. Flere av NTG Geilo løperne gikk fort mellom Finse og Ustaoset. Dette rennet avsluttet også årets Vårcup, der Marte Skaug og Henrik Lippert stakk av med totalseierne.

Les mer

To av tre renn i Vårcupen unnagjort


Selv om Norgescupen er ferdig, ligger vi ikke på latsiden på Geilo. Nå er vi godt i gang med årets Vårcup, som består av tre tøffe skøytrenn. Forrige torsdag gikk vi "Havsdalshovda Opp", som går opp alpinbakken i Havsdalen. I går var det "Ruperanden Rundt" og på lørdag avsluttes cupen med Skarverennet.
Les mer

Jentemiljø i sterk vekst


For tre år siden var det kun gutter på NTG Geilo. Men vi hadde likevel mål om å skape et sterkt jentemiljø i løpet av få år. Det har skjedd mye siden den gang. Jentemiljøet har blitt sterkt og det er fortsatt i vekst.

Les mer

Norgescupfinale


Forrige uke ble sesongens siste viktige nasjonale renn avholdt. Torsdag var det Norgescuprenn i skøyting, lørdag var det NM-sprint i klassisk og på søndag var det Norgescupfinale med duathlon. Her kan du lese om hvordan det har gått med oss på disse rennene.
Les mer

Finalesamling på Budor


Sesongens siste samling er i gang, vi har dratt til Budor for å spisse formen inn mot Norgescupfinalen og NM-sprinten. Her kan du se bilder fra hvordan vi har det denne uka. Artikkelen oppdateres med nye bilder daglig. 
Les mer

Sterk Birken-innsats


Vi er inne i en periode uten viktige nasjonale renn. Derfor benyttet flere av NTG utøverne sjansen til å delta i Birkebeinerrennet. Mange fikk en god opplevelse over fjellet og vi fikk blant annet en pallplass.

Les mer

Spennende inntakssamling


De to foregående dagene har vi vært gjennom årets inntakssamling. Nok en gang har det vært mange søkere og nåløyet for å komme inn er trangt.
Les mer

Bertine vant Halvbirken


Birkebeineruka er i gang, i dag ble Halvbirken arrangert. I det 28 km lange rennet viste Bertine god form og tok totalseieren!
Les mer

Gjøran yppet mot seniorene


Forrige uke hadde de fleste NTG løperne en litt roligere uke, etter en lang og god konkurranseperiode. Men Gjøran Tefre ønsket å prøve seg mot seniorene og gikk derfor helgas Norgescup på Dombås. Der gjorde han en svært god figur.

Les mer

Bilder fra Junior NM


Junior NM ble en stor opptur for NTG Geilo Langrenn. Svært mange av utøverne presterte opp mot sitt aller beste i sesongens viktigste renn. Vi fikk blant annet to medaljer, tolv topp ti plasseringer og mange andre gode resultater. Her kan du se en rekke bilder fra mesterskapet.

Les mer

Fullklaff i Junior NM


Vi har akkurat gjort unna sesongens høydepunkt, Junior NM på Lillehammer. Det er vanskelig å få alt til å stemme når det virkelig gjelder, men denne gangen ble det fullklaff for veldig mange av NTG Geilo løperne.

Les mer

Siste sjanse til å søke seg til NTG Geilo Langrenn!


I kveld ved midnatt går søknadsfristen ut. Les mer om tilbudet vårt og søknadsprosessen i denne artikkelen.

Les mer

Rapport fra Junior-VM i skiorientering


Andreklassing Bjørnar Kvåle var i forrige uke i Latvia og gikk Junior VM i skiorientering. Det gikk veldig bra, han hanket inn både 5., 7., 13. og 14. plass. Her er en rapport han har skrevet fra mesterskapet.
Les mer

Medvind for NTG elever


Det nærmer seg vinterens høydepunkt med junior NM. I den anledning har nettstedet langrenn.com trykket en artikkel om hvordan vi har gjort det så langt i vinter. Les artikkelen her: Medvind for NTG elever

Les mer

Norgescup i Alta


Den neste drøye uka blir svært begivenhetsrik for NTG Geilo Langrenn. Denne helga har vi inntatt Alta for å gå Norgescup og neste uke er det Junior NM på Lillehammer. Løperne ser ut til å være i form, så forhåpentligvis blir det mye positivt å rapportere om de neste dagene.

Les mer

Rapport fra Sochi


Fra tid til annen er NTG trenerne på tur med Skiforbundet. Forrige uke var Geir Endre i Sochi for å smøre ski på Verdenscuprennene der. Her er en liten rapport og noen bilder fra neste års OL-by. 
Les mer

Medaljefangst på NTG Geilo utøverne


Vi har løpere fra mange forskjellige kretser og i helgen var det KM-helg for de fleste av disse. Flere av våre utøvere presterte meget bra og nå er det siste finpuss før sesongens høydepunkter som gjelder.

Les mer

NTG-U samling på Geilo


De siste dagene har vi hatt besøk av over tjue utøvere og to trenere fra NTG-U. De har fått informasjon om hvordan det er å gå på NTG Geilo og de har vært med oss på flere økter.
Les mer

Sterk NM-innsats av Gjøran


Tredjeklassingen Gjøran Tefre har fått testet seg mot Norges beste seniorløpere de siste dagene. Han har deltatt i NM på ski, og har levert to gode renn. 
Les mer

Andrew i U-23VM


For andre året på rad er NTG Geilo representert i U-23 VM ved tidligere elever. I fjor var det Eivind Bakkene som ble tatt ut, i år er Andrew Young på plass. Han fikk en god start på mesterskapet.
Les mer

Bjørnar til Junior VM


Nå er uttaket til Junior VM i ski-orientering klart og vi kan gratulere andreklassing Bjørnar Kvåle med plass på det norske laget. 

Les mer

Sterke prestasjoner i KM


Denne helga har det vært kretsmesterskap i flere kretser. Løperne fra NTG Geilo har levert sterke prestasjoner og mange har forskynt seg godt av medaljefatet.
Les mer

Åpen samling


NTG Geilo langrenn ønsker velkommen til åpen samling 6.-7. februar for alle som er interessert i å begynne hos oss neste år.  
Les mer

Norgescup Steinkjer


NTG Geilo er tilbake etter Norgescupåpning i Steinkjer. Der fikk vi svar på at gruppa som helhet er i god framgang, aldri tidligere har det vært så mange som har plassert seg høyt oppe på resultatlistene. Samtidig var det ikke alle som fikk vist seg fra sin beste side denne gang, så det er mer å gå på.

Les mer

Juleresultater


Da har NTG Geilo langrenn tatt juleferie. Løperne skal pleie formen med god trening, julemat, hvile og ikke minst skirenn. I denne artikkelen kan du se oppdateringer fra Geilo-løpernes herjinger gjennom jula. Vi ønsker samtidig alle som følger med oss en riktig god jul.

Les mer

Formen er i anmarsj


Sesongens andre rennhelg er unnagjort og nok en gang ble det mange sterke resultater. Prestasjonene svinger fortsatt litt, men vi ser at mange er i ferd meg å begynne å finne formen. Denne uka skal det trenes bra, før juleferie skal sikre overskudd og toppform når Norgescupen drar i gang. 

Les mer

Johan sørget for oddsbomben


De aller fleste langrennsløperne ved NTG Geilo åpnet sist helg sesongen med mange flotte prestasjoner. Det viktigste med de første skirennene er ikke resultatene, men å få gode opplevelser og renntrening. Allikevel er det alltid positivt med en god start.

Les mer

Lovende start på sesongen


Da er vi endelig i gang med å gå skirenn. Kulden holdt på å utsette sesongstarten enda en helg, men heldigvis ble det renn både på Lygna og i Hemsedal. Mange av løperne fikk en god start på sesongen, til tross for at vi akkurat har avsluttet en tøff treningsperiode.
Les mer

God kok i kulda


Nok en strålende samling på Geilo går mot slutten. Det har vært litt kjølig denne uka, men vi har likevel gjennomført mye god trening.

Les mer

Testrenn på Geilo i stedet for Bul sprint...


Denne helga skulle de eldste NTG-løperne reist til Gålå for å starte sesongen med BUL sprinten. Slik blir det dessverre ikke. Det er meldt kaldt, særlig på søndag, og vi ønsker ikke å ta noen sjanser med helsa til unge utøvere.

Les mer

Endelig sesongstart


I hele vår, sommer og høst har vi jobbet knallhardt for å stå godt rustet til vinteren. Nå er endelig de første konkurransene i anmarsj, og det er en spent forsamling som tripper rundt i løypene på Geilo.

Les mer

Flotte forhold på Geilo


Denne uka har vi sesongens første samling på snø. Naturlig nok har vi valgt å bli værende på Geilo, for å utnytte de gode skiforholdene.
Les mer

Teknikktrening med Mundal


Vi har stort fokus på teknikktrening på NTG Geilo Langrenn. For å få noen ekstra innspill på dette området, har vi hatt med Steinar Mundal på et par økter denne høsten og forvinteren.

Les mer

Musikkvideo fra NTG Geilo Langrenn


Her er link til en musikkvideo fra samlinga vår i Danmark. Videoen er inspirert av lignende versjoner fra sykkellaget Orica-Green Edge, det amerikanske svømmelandslaget med flere. Herligheten er satt sammen av hjelpetrener Erik Bråten. Vi anbefaler filmen på det sterkeste, men må advare mot noen sterke scener:)

http://www.youtube.com/watch?v=ED1_zPqqiM0

Les mer

Espen og Johan om Danmarksamlinga


Her kan du lese om hvordan vi hadde det på samling i Danmark forrige uke. Denne gangen er det førsteklassingene Espen Perssen og Johan Trygve Røkaas som har skrevet samlingsrapport.
Les mer

Bilder fra samling i Danmark


Vinteren er i anmarsj på Geilo. Men som vanlig betyr det en uke eller to med slaps, is og ustabile treningsforhold. Derfor har langrennsløperne flyktet til flotte barmarksforhold i Danmark. Her kommer daglige oppdateringer i form av bilder fra samlinga:
Les mer

En god start på dagen


Dagens første økt for utøverne ved NTG Geilo Langrenn besto av en knallhard elghufsintervall opp på fjellet. Dette er skikkelig oktober trening for skiløpere! Og hva er vel bedre enn å starte dagen med en hardøkt i slike omgivelser? Nivået var høyt og utøverne kom lenger i løpet av de 5-6 dragene på 5 minutter enn noen gang tidligere. Over er en bildeserie fra økta.
Les mer

Samling med juniorlandslaget


Denne uka er det en utvidet juniorlandslagssamling på Olympiatoppen i Oslo, den årlige "Skigymnassamlinga". Den innebærer at hvert av de fem offisielle skigymnasene kan sende fem løpere som får trene en uke sammen med juniorlandslaget.

Les mer

"För framtids segrar"


NTG Geilo langrenn har inntatt Sverige. Høstens andre treningssamling er lagt til Mora, målby for Vasaloppet og et av langrennssportens mest sagnomsuste steder. Vi er her for å trene i nye omgivelser og for å bryne oss på elevene ved Mora Skidgymnasium.

Les mer

Tøffe dueller på jentetreningene


Så langt denne høsten har det vært fire felles økter for jentene på alle idretter ved NTG Geilo. Treningsinnholdet har vært variert, men uansett aktivitet har det blitt mange tøffe dueller.
Les mer

Landslagssamling på Gjøvik


Tredjeklassingen Gjøran Tefre har kvalifisert seg til årets juniorlandslag. Forrige helg var det samling på Gjøvik, for både junior- og rekruttlandslaget. Gjøran fikk i oppgave å skrive litt om hva som skjer på en slik samling, resultatet kan du lese her: 
Les mer

Vellykket interkretssamling på Geilo


Forrige helg var 140 unge skiløpere fra hele Sør Norge på Geilo for å trene. Samlingen var arrangert av kretsene Buskerud, Hedemark, Oppland, Oslo, Akershus, Østfold, Telemark, Vestfold, Agder og Rogaland. NTG Geilo hadde ansvaret for gjennomføringen av treningsøktene, og både trenere og utøvere stillte opp.

Les mer

Samlingsrapport fra Mille og Sigurd


Første samling er unnagjort og utøverne har vært gjennom fem dager med tøff trening. Mille Bøhm Syversen og Sigurd Lund Røer har skrevet en rapport fra samlinga.
Les mer

Interkretssamling, resultatliste rulleskirenn


Her er resultatene fra dagens rulleskirenn som ble avholdt i rulleskiløypa på Geilo. Drøyt 100 utøvere stilte til start. Jentene gikk ca. 5km og guttene ca. 7,5km. NTG Geilo var ansvarlige for gjennomføringen av rennet, med god hjelp fra trenerne fra kretsene.
Les mer

Interkretssamling, startliste testrenn


Her er startlista for lørdagens testrenn i skøyting. Gutta skal gå ca. 7,5km, mens jentene skal ut på ca. 5km. Rennet foregår i rulleskiløypa utenfor Geilohallen/NTG og første start er kl. 10.00. Det er ønskelig at alle bruker Swenor 2'er hjul eller tilsvarende.
Les mer

Full rulle på Geilo


Her er link til en artikkel om NTG Geilo Langrenn:

http://www.langrenn.com/full-rulle-paa-geilo.5080946-1743.html
Les mer

Fjelltur til Hein


Hver høst drar første klasse på en fjelltur til Hein på Hardangervidda. Målet med turen er å bli bedre kjent, både med hverandre og med fjellet.

Les mer

Basistester og bading


Den første uka av et nytt skoleår er unnagjort. Vi har vært gjennom basistester og en rekke gode treningsøkter. I helga viste Geilo seg fra sin beste side, og vi fikk slikket sol på et par gode langturer på fjellet.
Les mer

Oppstartsdag


Søndag dro NTG Geilo Langrenn i gang høsttreninga med testløpet "Havsdalstesten". Utøverne var ivrige etter å se resultatene av en god treningssommer. De aller fleste fikk gode svar, rekordene sto for fall.

Les mer

Testsamling på Olympiatoppen


Sesongens første samling er unnagjort. Stedet var Olympiatoppen i Oslo og hovedmålet med saminga var testing og lagbygging.
Les mer

NTG Geilo Langrenn 2012-13


Det blir en stor og slagkraftig utøverguppe på NTG Geilo Langrenn neste vinter. Her er oversikten over hvem som utgjør denne gruppa:

Les mer

Første tester i en ny sesong


De første testene i den nye sesongen er unnagjort. Det var mange positive resultater, spesielt i testløpet på rulleski.
Les mer

Video fra Vårcupen


Andreklassing Ole Hulbak har laget en video fra årets Vårcup. Det anbefales å ta en titt på den, linken finner du her:
Les mer

Slik gikk det i Vårcupen


Årets Vårcup ble avsluttet med Skarverennet. Som vanlig bød dette rennet på strålende forhold og det ble et fint punktum på årets sesong. Sammendraget i cupen så ut til å være avgjort før Skarverennet, men det ble mer spennende enn antatt.
Les mer

En fantastisk sesong er over


Sesongen 2011/2012 er nå historie og skal vi oppsummere med ett ord må det bli : Fantastisk!
Les mer

Gjøran på juniorlandslaget


Gjøran Tefre, som går i andre klasse på NTG Geilo Langrenn, er tatt ut på juniorlandslaget!
Les mer

Ny seier til Gjøran og Elise


Gjøran Tefre og Elise Røer Drabløs tok i dag sin andre strake seier i årets vårcup. 25 utøvere deltok i dagens renn og de fikk brynt seg på trenere fra både langrenn, skiskyting og snowboard.

Les mer

Søk NTG Geilo Langrenn Team Rekrutt


NTG Geilo Langrenn etablerte foran sesongen 2011/2012 nysatsningen «Team Rekrutt» som et prøveprosjekt. Hensikten var å samle et utvalg utøvere fra siste året på ungdomsskolen til 3 helgesamlinger på Geilo hvor både det sportslige, sosiale og faglige stod på programmet.

Utøvere fra mindre klubber ble prioritert, for å gi disse et ekstra tilbud.

Prosjektet har vært en suksess og utøverne rapporterer om svært stort utbytte fra samlingene. Derfor fortsetter vi satsningen etter samme mal.

Les mer

Rekordras i det første Vårcuprennet


Årest Vårcup ble innledet med det beryktede "Havsdalshovda opp". Dette motbakkeløpet er kjent som en skikkelig "syrefest". Tross et sugende føre, ble det gått svært fort i årets utgave.

Les mer

Men sesongen var ikke over...


Den siste måneden har vårmodus definitivt slått inn hos de fleste. Nå er også de store nasjonale rennene ferdige og sesongen er på hell. Men på Geilo er det fortsatt mye viktig på kalenderen.

Les mer

NM sprint og Norgescupfinale


Årets nasjonale avslutning med NM sprint og Norgescupfinale er unnagjort. 14 utøvere fra NTG Geilo tok turen til Fauske i Nordland og de avsluttet sesongen på topp!
Les mer

Spennende inntak


Årets inntakssamling ble avsluttet i går. To dager med testrenn, trening, intervjuer og informasjon er unnagjort. Vi røper ikke mye om vi sier at det ser ut til å bli et meget godt inntak.
Les mer

NM avslutning god som gull


Årets Junior NM er unnagjort og vi reiser hjem med blant annet to gull og to sølv i baggasjen. Noen har dessverre hatt litt stang ut, men gruppa sett under ett har levert et flott mesterskap.

Les mer

Historisk stafett-seier med tre NTG-Geilo utøvere på laget


Under søndagens stafett i Junior NM i Holmenkollen tok Sogn og Fjordane et historisk gull i stafett. NTG Geilo utøvere var svært delaktige i denne bragden, med Mats Bjørnar Leirdal (2.klasse på NTG-G), Gjøran Tefre (2.klasse NTG-G) og Håvard Bogetveit (tidligere NTG-G skiskyting). Ankermannen på laget var stortalentet Johannes Thingnes Bø.

Les mer

Vellykket NM samling


Denne gangen er det to av de fremgangsrike jentene våre, Elise Røer Drabløs og Marie Renée Sørum Gangsø, som har skrevet samlingsrapport.

Les mer

Vi forbereder oss i Holmenkollen


Årets Junior NM arrangeres i Holmenkollen 16.-18. mars. Som en konsekvens av dette har vi lagt årets NM samling til Holmenkollen.
Hva er vel bedre en å lade opp i de løypene som venter om drøye to uker?
Les mer

To medaljer til Gjøran Tefre i Nordisk


Gjøran Tefre, 2. klassing på NTG Geilo, har hatt en strålende sesong så langt. Etter Norgescuprennene i Granåsen leder Gjøran norgescupen sammenlagt og han ble dermed tatt ut til å representere Norge i Nordisk mesterskap i Estland.
Les mer

Tett og helhetlig oppfølging ved NTG


Her er en link til en artikkel på langrenn.com om hva vi holder på med på NTG Geilo:
http://www.langrenn.com/tett-og-helhetlig-oppfoelging-ved-ntg.5024355-1743.html
Les mer

Junior VM, Nordisk og Eysoc


Langrenn. Denne uka er NTG Geilo godt representert i internasjonale renn. Andrew Young er i Tyrkia på Junior VM, Gjøran Tefre er i Estland på Nordisk Juniorlandskamp og Bjørnar Kvåle er i Ukraina på Ungoms EM i skiorientering. Her kommer oppdateringer om hvordan de gjør det.
Les mer

Rapport fra Andrew i Livigno


Andrew Young er på plass i Livigno i Italia, der han gjør de siste forberedelsene foran sesongens hovedmål; junior VM. Her er litt om hvem Andrew er og en rapport han har skrevet fra Livigno.

Les mer

Gjøran klar for Nordisk Juniorlandskamp


Gjøran Tefre fra Førde IL og NTG Geilo er tatt ut i troppen som skal representere Norge i Nordisk Juniorlandskamp!
Les mer

2 x seier for NTG Geilo


To minibusser, en fullastet smørevogn, 26 tente utøvere og to engasjerte trenere dro torsdag til Trondheim på vinterens andre Norgescuphelg. Turen ble svært vellykket!

Les mer

På tide å søke til NTG GEILO


I disse dager er det tid for å søke videregående skole. Du som drømmer om å bli best i langrenn og samtidig få med deg en god og solid skole, bør søke NTG Geilo Langrenn!

Les mer

Klart for Norgescup i Granåsen


Da er det endelig klart for Norgecuphelg igjen. NTG Geilo langrenn er godt forberedt og det ser ut til at alle utøverne stiller i helgas renn.
Les mer

Siste helg med Team rekrutt


Team NTG Geilo Rekrutt hadde sin siste samling denne helga. I løpet av tre helger denne høsten og vinteren har utøverne trent bra sammen, lært mye om langrennstrening og fått et innblikk i hvordan det er å gå på NTG.

Les mer

Chrisander viste tempo på sprinten


Chrisander gikk en fantastisk prolog hvor alt stemte og fikk 3.beste tid på sprinten i Ungdoms-OL.
Les mer

Sterk fjerdeplass i Ungdoms OL


Chrisander Skjønberg Holth gikk inn til en sterk fjerdeplass på 10km klassisk langrenn under Ungdoms OL i Innsbruck!
Oppdatert
Les mer

Ungdoms OL i gang


I dag er det klart for første langrennskonkurranse i Ungdoms OL i Innsbruck. Chrisander Skjønberg Holth fra NTG Geilo og IF Birkebeineren er en av to norske gutter på start på dagens 10km klasssisk.
Les mer

Bilder fra Lygna


Her kommer flere bilder fra den strålende Norgescuphelga på Lygna!
Les mer

Sterk Norgescupåpning av NTG Geilo


Endelig er Norgescupen i gang. Denne helga har vi vært på Lygna. Til tross for en litt tung start på fredagens distanser ble det til slutt en kjempehelg. Nesten samtlige løpere leverte gode renn i løpet av helga og totalt tok vi tre pallplasser, ti topp ti og 27 poengplasser!
Les mer

Flotte juleresultater fra NTG Geilo


Her kommer rapporter fra NTG Geilo løpernes herjinger i skirennene denne jula.

Artikkelen oppdateres etter hver konkurransedag.
Les mer

Juleferie


NTG Geilo langrenn tar nå juleferie etter å ha gjennomført nok en vellykket samling.
Les mer

Golrennet


I dag ble Golrennet avviklet på Geilo med over 300 deltakere. NTG løperne har hatt samling denne uka, men viste likevel oppløftende god form med mye trening i beina.
Oppdatert!

Les mer

Samlingsrapport


Årets 6. samling stod denne veka for tur, og den skulle gå føre seg på heimebane på Geilo. Planen for samlinga var å få ei veke med stor treningsmengde, samt å få gjennomført to gode hardøkter med fokus på riktige tekniske og taktiske val undervegs.

Les mer

God start på sesongen


I helgas BUL sprint ble det mange gode resultater, med blant annet en seier og en pallplass. Men viktigst av alt, utøverne ser ut til å være bra i rute i innledningen av en ny sesong.

Les mer

Lovende tjuvstart på sesongen


Etter to uker med  flotte skiforhold på Geilo, begynner utøverne å bli skikkelig lystne på å konkurrere. For de fleste skjer sesongstarten på BUL sprinten kommende helg eller på Golrennet uka etter. Men noen av løperne tok turen til Natrudstilen allerede denne helga og de viste lovende takter.

Les mer

Norges beste skiforhold


Selv om vinteren kom seint, gikk det rett fra gode barmarksforhold til flotte skiforhold på Geilo. Forrige uke gikk 25 snøkanoner for fullt og nå er det 5km med strøkne løyper.

Les mer

Flotte forhold på Geilo


Det er flotte treningsforhold på Geilo om dagen, men dessverre er det barmarksforhold det er snakk om... De siste årene har det vært tidlig snø, men vi depper ikke over barmarsktrening i november.
Les mer

NTG Geilo Langrenn 2011/2012 film


2.klassingene med Marcus Braathen og Chrisander Skjønberg Holth i spissen laget i forbindelse med helgas foreldremøte en film med noen høydepunkt fra sesongen så langt. Len deg tilbake i godstolen, skru opp lyden og se hvor bra vi har det på Geilo.

Les mer

Mallorca, del 3


Langrennsløperne på NTG Geilo har flyktet fra skiftende forhold på fjellet, til flotte barmarksforhold på sørligere breddegrader. Her er tredje og siste del av løpernes rapport fra Mallorcsamlinga.
Les mer

Mallorca, del 2


Langrennsløperne på NTG Geilo har flyktet fra skiftende forhold på fjellet, til flotte barmarksforhold på sørligere breddegrader. Her er andre del av løpernes rapport fra Mallorcasamlinga.
Les mer

Mallorca, del 1


Langrennsløperne på NTG Geilo har flyktet fra skiftende forhold på fjellet, til flotte barmarksforhold på sørligere breddegrader. Her er løpernes rapport fra den pågående samlinga på Mallorca. Det kommer flere oppdateringer og bilder i løpet av de nærmeste dagene.

Les mer

Tøffe økter med juniorlandslaget


Denne uken er det skigymnassamling. Det betyr at hvert skigymnas kan sende tre utøvere som får lov å trene med Juniorlandslaget. I år er samlingen på Holmsbu og det er mange tøffe økter på programmet.
Les mer

Chrisander til Ungdoms OL


Chrisander Skjønberg Holth fra IF Birkebeineren og NTG Geilo er tatt ut til å representere Norge i det første offisielle Ungdoms OL!
Les mer

Pers i motvind og sludd


Du vet du har gjort noe riktig de siste månedene, når du setter pers i motvind, to grader og sludd!
Les mer

Høstcamp 2011


For tredje år på rad har NTG Geilo arrangert høstcamp. 35 ivrige langrennsløpere i ungdomsskolealder har i løpet av de tre siste dagene fått en smak av hva det innebærer å gå på NTG.
Les mer

O2 trening i Hafjell


I dag har vi hatt elghufsintervall i Hafjell sammen med NTG-L. I de bratte bakkene som ble brukt under OL på Lillehammer, ble det i dag lagt igjen litervis med svette.
Les mer

Godt i gang på Skeikampen


Høstens andre samlingsuke er godt i gang, denne gangen er vi på Skeikampen.

Les mer

Vi er i rute


September er godt i gang, og vi har gjort unna en måned med god trening siden skolen startet. Det meste har gått på skinner, og gruppa som helhet virker sterk. Det meste ser ut til å fungere, både på trening og sosialt.

Les mer

Resultater testløp Interkretssamling langrenn


Denne helga foregår den den årlige Interkretssamlinga. Den har i flere år vært avholdt på Sjusjøen, men nå er det Geilo som er stedet. Skiløpere fra nesten hele Sør Norge er samlet til en innholdsrik helg med trening, foredrag og sosialisering. I dag besto første økt av et testrenn i skøyting. Her er resultatlistene fra dette rennet.

NB! Husk at det er forskjell på rulleski og hjul, slik at det viktigste med et slikt renn er treningsutbyttet.

Les mer

Fantastisk rulleskitur over Hardangervidda


Høstens første samling er godt i gang. De første øktene har vært innholdsrike og bydd på både løyperekord på testløpet Solli-Kikut, en flott rulleskitur over Harangervidda, rolige økter med løp og sykkel og en stakedistanse fra Haugastøl og innover Vidda. Vi har hatt med oss Petter Skinstad på de to første dagene av samlinga. Han holdt et interessant foredrag om hva det innebærer å være en 24-timers utøver, og har ellers vært med å pushet på trening. På denne linken kan dere lese om rulleskiøkta over Hardangervidda som han var med på:
http://petterskinstad.blogg.no/1314801556_fantastisk_rulleskitu.html 
Les mer

Studietur til Mora


Denne uka har Øyvind og Geir Endre tatt seg en studietur til Mora. Målet var å plukke opp noen tips, samt å se på mulighetene for et treningssamarbeid.

Les mer

NTG Ekstrem


Hver høst er andre og tredje klasse på NTG på en skikkelig langtur, der man både får testet fysikk og mental styrke. Turen består av sykling over Rallarvegen, løp opp Aurlandsdalen og en fjelltur over Hallingskarvet.  Dette er tøft nok, selv for hardbarka langrennsløpere.

Les mer

1. klasse på tur til Hein


Hvert år reiser hele 1.klasse på klassetur til Hardangervidda. Turen har et faglig innhold, men er først og fremst en sosial tur.

Les mer

Rekordras på Havsdalstesten


Det nye skoleåret er allerede i gang. Søndag den 7/8 hadde vi oppstartsdag, med testløp og foreldremøte. På programmet sto den tradisjonsrike Havsdalstesten, der de aller fleste satte ny personlig rekord.

Les mer

Oppstartsamling


Skoleårets siste dager ble brukt til å samle neste sesongs langrennsgjeng for første gang. På programmet sto selvsagt trening, men også helsesjekk, testing på Olympiatoppen og flere sosiale aktiviteter
Les mer

Fantastiske eksamensresultater


5 langrennsløpere i 3.klasse kom opp i faget toppidrett på muntlig eksamen. De leverte utrolig bra alle sammen og kan gå fornøyde ut fra NTG Geilo. 

Les mer

Eksamen, kakefest og testløp


Det går i ett på NTG Geilo om dagen. Eksamener, markering av vinterens resultater og sesongens første testløp, var noe av det som sto på planen forrige uke.

Les mer

HØSTCAMP 2011 - påmeldingsfrist 1.9!


NTG Geilo Langrenn høstcamp arrangeres i år fra 30.9 - 2.10. Les mer for å se invitasjonen til årets høstcamp. Det er 3. året høstcampen arrangeres og den har vært en stor suksess til nå. Det er fortsatt noen ledige plasser! 
Les mer

Skarverenn og skareturer


Den siste måneden har bydd på fint vær og flotte skiforhold på fjellet. Dette har gitt NTG løperne flere uforglemmelige skareturer, og nå i helga fikk også 12 000 deltakere i Skarverennet nyte godt av forholdene. 

Les mer

Skigymnasmøtet


Norges Skiforbund samarbeider med tilsammen fem skigymnas. Disse fem er NTG avdelingene på Geilo og Lillehammer, Hovden Skigymnas, Meråker VGS og Nordreisa VGS. De siste tre dagene har det årlige møtet mellom disse gymnasene blitt avholdt, denne gangen i Nordreisa.

Les mer

Kongen av Havsdalshovda


Tredje etappe av årets vårcup var det beryktede rennet "Havsdalshovda opp". Rennet er et motbakkeløp i skøyting, som går opp den bratte alpinbakken fra Havsdalen til Havsdalshovda.
Les mer

Andre etappe ble en thriller


Andre etappe av årets "Vårcup" ble en spennende batalje. I avslutningen var det nok en gang Gjøran Tefre som viste seg sterkest og tok sin andre seier så langt i cupen. Bak han fulgte "stakespesialist" Hans Ola Frøshaug og skiskytter Erling Aalvik. 

Les mer

Vårcupen er i gang


Våren er i anmarsj, men på Geilo er det fortsatt flotte skiforhold. For å utnytte dette, blir det mye skigåing helt fram til Skarverennet. Det blir hovedsakelig rolige langturer i fjellet, men også noen harde økter. Tirsdag startet årets "Vårcup", som totalt består av fire svært forskjellige skirenn.

Les mer

Inntakssamlingen på Geilo vel blåst


Inntakssamlingen er nå avsluttet. Vi hadde 22 spente og motiverte søkere på besøk.
Les mer

Flott avslutning på en rå sesong!


Helgas renn i Tromsø markerte slutten på vinterens viktigste nasjonale konkurranser. NTG Geilo løperne gikk rått, og tok blant annet med seg NM-sølv, sølv i Norgescupen sammenlagt og mange personlige bestenoteringer!

Les mer

Referat fra NM i Selbu sett fra smørebrakka!


Ja, nå er det altså jeg, Hølje Folsland, som har lyst til å skrive litt igjen. Gardsguten fra Telemark har nemmelig skaffet seg noen nye erfaringer! Ettersom jeg ikke har trent meg nok opp igjen til å gå distanser, ble jeg med i smøre/testteamet på NM.

Les mer

En solid utviklingsarena


I regi av NTG GEILO kan du ha et tilbud helt frem til du blir seniorløper. Vi oppretter fra høsten nysatsningen Team Rekrutt som er for løpere som går siste året på ungdomsskole. Deretter kan man velge å søke seg inn på NTG GEILO LANGRENN hvor man kan ha et tilbud hele juniorkarrieren.

Les mer

Medalje i Junior NM


Junior NM er unnagjort. Vi har trent med denne begivenheten i bakhodet hele sesongen, og NM resulterte i mange sterke prestasjoner av løperne fra NTG Geilo.

Les mer

NYHET! TEAM REKRUTT FOR UTØVERE FØDT 1996


Her kommer årets store nyhet til utøvere født i 1996.  
Les mer

Søknadsfrist 1.mars på NTG GEILO LANGRENN!


I disse dager er det på tide å søke videregående skole. Du som drømmer om å bli best i langrenn og samtidig få med deg en god og solid skole, bør søke NTG Geilo Langrenn.
Les mer

NM samling


Årets NM samling er unnagjort. Seks dager med mye trening og mye morro på Skeikampen, skal legge grunnlaget for toppform i Junior NM.

Les mer

NTG Geilo utvider trenerteamet


Lena Jensen Rogn er ansatt som trener ved NTG Geilo. Hennes hovedfokus blir å styrke jentemiljøet blant langrennsløperne.
Les mer

God VM innsats av Andrew


Andrew Young leverte et godt renn på sprinten i VM i dag. Skotten som går på NTG Geilo ble nummer 61 og var kun 9 sekunder unna avansement i Holmenkollen.
Les mer

Video fra NC Beitostølen NTG GEILO


Se bildefilm fra den fantastiske helgen til NTG GEILO LANGRENN på Beitostølen.
Les mer

Deilig følelse å stå på pallen


Les Chrisander og Gjøran sin rapport fra helgens konkurranser som resulterte i tre pallplasser.

Helgen den 12. og 13. februar var det duket for årets andre Norgescuphelg. Rennene ble avholdt på Beitostølen, som for øvrig er kjent for sitt flotte anlegg og tøffe løyper.

Les mer

Norges beste skigymnas


For en helg for NTG Geilo Langrenn! Norgescuprennene på Beitostølen resulterte i to førsteplasser, en tredjeplass, flere topp ti plasseringer og mange andre sterke resultater.

Les mer

Seier til NTG Geilo på Beitostølen


Chrisander Skjønberg Holth vant dagens norgescuprenn i suveren stil! Som ikke det var nok, fulgte Gjøran Tefre opp med en sterk femteplass og Mats Bjørnar Leirdal ble nummer ni. En flott start på vinterens andre norgescuphelg!

Les mer

Nordisk vel blåst


NTG GEILO's utsendte er tilbake på Geilo etter flotte dager i Örnsköldsvik i Sverige. Chrisander Skjønberg Holth leverte gode prestasjoner i sporet, mens trener Øyvind Olstad var med å bidra til gode ski.
Les mer

Junior VM


Junior VM i langrenn er nettopp avsluttet. NTG Geilo hadde med to representanter. Andrew Young deltok for Storbritannia, og NTG trener Geir Endre Rogn var med som smører for den norske troppen. Andrew hadde forhåpninger om toppresultater, men dessverre ødela sykdom mesterskapet.

Les mer

Eivind Bakkene med knallsprint i NM


Eivind Bakkene presterte over all forventning på dagens NM sprint i skøyting. Den tidligere NTG GEILO eleven ble nummer 6 og slo ut flere VM aktuelle sprintere. Foto Ola Jordheim Halvorsen/langrenn.com
Les mer

Ledig stilling som utviklingstrener langrenn


Vi utvider på trenersiden og søker etter en utviklingstrener for jentene. Se stillingsannonsen her!
Les mer

Chrisander Skjønberg Holth tatt ut til Nordisk


I ettermiddag ble det klart. Chrisander Skjønberg Holth NTG-G/Birkebeineren IF blir tatt ut til Nordisk mesterskap i Sverige. Dette er stort! 
Les mer

Rapport fra helgas bravader


En del av løperne har brukt denne helga til rolig trening, men de aller fleste har gått skirenn. Nesten samtlige har beholdt formen fra forrige helgs Norgescupåpning, og det ble mange gode resultater.

Les mer

Historisk helg for NTG


Her er en artikkel fra langrenn.com om NTG sin gode innsats i Norgescupåpningen.
Les mer

Leirdal imponerte på Ål


Mediene har fått med seg at mange av NTG-Geilo løperne hadde en sterk åpning på Norgescupen. Mats Bjørnar fikk med seg to topp ti plasseringer i helga, og her er en link til en artikkel om han.
Les mer

Seier til Chrisander og tre blant de ti beste!!


For en avslutning på Norgescuphelgen på Ål. Det toppet seg med seier i M17 og tre blant de ti beste! Totalt ble det 14 plasseringer blant de 30 beste, noe vi må si oss fornøyd med. Det blir artig utover vinteren når gutta kommer i skikkelig toppform. 
Les mer

Gode romjulsresultater


OPPDATERT  3/1 Jula er en viktig treningsperiode. Første del av ferien ble brukt til å samle timer med lange rolige skiturer, mens romjula og starten på nyåret blir brukt til hardere trening. De fleste skal konkurrere i denne perioden, og her er resultatene fra disse skirennene.

Les mer

Presentasjon av første klasse


Her kommer presentasjonen av første klasse. Gutta har selvtillitten i orden, men greier heldigvis å la beina snakke også. 

Les mer

Presentasjon av andre klasse


Her er andre klasse sin presentasjon av seg selv. En god blanding av originaler, som er på vei opp og fram!
Les mer

Fremgangen fortsetter


Det begynner å bli en vane å rapportere om gode prestasjoner av NTG Geilo utøverne. Nå er en ny konkurransehelg unnagjort, og nok en gang ble det mange sterke resultater. Både i Jr.VM mønstringa på Savalen, og på Konnerudrennene var NTG Geilo med i toppen. 
Les mer

NTG GEILO LANGRENN 2010/2011


Chrisander Skjønberg Holth og Marcus Braathen skulle snekre sammen en film med presentasjon av utøvere og trenere til foreldremøtet november. Grunnet tekniske problemer ble filmen aldri vist, men nå er den her. Ikke gå glipp av den spreke gjengen fra NTG Geilo Langrenn 2010/2011!  
Les mer

Presentasjon av tredje klasse


Nå kommer endelig klassepresentasjonene som utøverne har laget selv. Vi starter med tredje klasse, de store forbildene i langrennsgjengen.
Les mer

Mange gode resultater i helga


Det har vært flere konkurranser på Østlandet i helga. Våre utøvere har vært bra representert og det har blitt mange sterke resultater. Her er en oppsumering i helgen fra " Norges mest fremgangsrike" skigymnas!

Les mer

Flott sesongstart


Søndag 5. desember fikk en del av utøverne gått av seg litt "rådamp" og startet sesongen på en svært god måte. Det var bra konkurranse under årets GOLSRENNET, som grunnet snømangel på Gol ble avviklet under perfekte forhold på Geilo.  
Les mer

Seier til Andrew i Idre!


Konkurransesesongen startet på best mulige måte for NTG Geilo med Andrew sin seier i FIS rennet i Idre i dag. Han vant eldste juniorklasse, og var kun seks sekunder bak vinneren i seniorklassa!

Les mer

Sesongstart


Til helga er det endelig klart for skirenn. Etter halvannen måned på ski, har det bygd seg opp mye spenning som endelig skal få utløp. 
Les mer

Kulden utsetter sesongstarten


BUL-sprinten går uten løpere fra NTG Geilo langrenn. Utøverne er absolutt klare for sesongstart, men vi setter helsa først. Det er meldt mellom 15-25 kuldegrader på Gålå i helga og det synes vi er for kaldt.
Les mer

NTG-Geilo med snøfordel


Mens snø fortsatt er mangelvare i store deler av landet, har det vært flotte skiforhold i en måned på Geilo. Her er link til en reportasje om dette på langrenn.com.

Les mer

Reportasje om jenter og langrenn på NRK P1


Øyvind var i dag i studio og ble intervjuet av NRK P1 Østafjells. Temaet var jenter og langrennssatsning. Intervjuet har blitt spilt flere ganger i dag og under følger link til to sendinger.
Les mer

Langrenngjengen på Facebook


Nå kan du også følge NTG Geilo Langrenn på facebook!

Les mer

Høljes rapport fra testrennet


Fredag kl 0900 gikk starten for det første testrennet på ski denne vinteren. Stilen var skate og humøret var bra!

Les mer

Sesongens første testrenn på snø


Sesongens første testrenn på snø er unnagjort. Rennet gikk i fristil under flotte forhold, og distansene var 9km for jenter og 12km for gutter. Det var god deltakelse med nesten samtlige løpere på NTG-G langrenn i tillegg til en rekke andre løpere fra Buskerud Skikrets. 

Les mer

Rapport fra samlinga med NTG Lillehammer


Ole Gunnar og Martin H har laget en rapport fra forrige ukes samling. Der ble det fem gode dager med trening sammen med utøverne på NTG Lillehammer. Geilogjengen viste nok en gang at de er godt i rute med tanke på vinteren.

Les mer

Vinteren har kommet til Geilo


Som i fjor har vinteren kommet tidlig til Geilo. Det er produsert mye kunstsnø, og det er allerede 2km med strøkne løyper. I tillegg er det et par mil med brukbare løyper på grusveier rundt Geilo.

Les mer

Spissa samling med juniorlandslaget


Samlinga med juniorlandslaget er over. Her kan dere lese rapporten om hvordan Andrew, Fredrik og Ole Gunnar klarte seg i løpet av de fem dagene i Kragerø.

Les mer

Motvind og regn stoppet ikke langrennsgutta i SOLLI-KIKUT!


Inneværende sesongs siste test opp bakkene mot Kikut ble gjennomført i rufsete høstvær, men det stoppet ikke de tøffe langrennsgutta fra å levere sterke tider. Vi hadde testen sammen med skiskyting og åtte langrennsløpere blant de ti beste vitner om en sterk og sammensveiset langrennsgruppe i fremgang.
Les mer

Høstcamp 2010


Årets høstcamp er over, og 40 utøvere i ungdomsskolealder har i løpet av de siste dagene fått en smak av hvordan det er å gå på NTG.  

Les mer

Et nytt skoleår er i gang


Det ser ut til at løperne har brukt sommeren godt!
Les mer
| Mer...