Hjem NTG Geilo Langrenn Tidenes helg for NTG Geilo
Foto:

Tidenes helg for NTG Geilo

Denne helgen har det vært norgescup i Voss, og for NTG Geilo Langrenn ble det en uforglemmelig helg.

Fredag var det individuelt distanserenn i skøyting på programmet. Tidligere har skøyterennene vært vår akilleshæl, men vi ser nå at terping av teknikk på stormølla har gitt resultater. Emma Skjoldli, som i helgen gikk på hjemmebane klarte å håndtere forventningspresset og gikk inn til sin første seier i norgescupen. I tillegg går Eivor Skjerven inn til en 5-plass som for henne er hennes beste plassering så langt i karrieren. Videre fulgte Thomas Helland Larsen opp med en strålende andreplass, mens Jon Rolf Skamo Hope og Fredrik Johnsrud gikk inn til tredjeplasser. 

På Lørdagens sprint som også var NM ble det tilslutt en meget god avslutning på en dag det var litt stang ut. Thomas Helland Larsen var overlegen fra prolog til finale og vant akkurat slik han ville. På pallen fikk han selskap fra Jørgen Lippert, som etter en litt trå sesongstart til han å være, gikk inn til en veldig fortjent tredjeplass i den eldste juniorklassen. 

For Emma Skjoldli ble det nok en god dag, der hun gikk inn til en strålende andreplass etter å ha knivet om seieren lenge. Videre fulgte Fredrik Johnsrud og Mats Øverby opp med andre og tredjeplass i den yngste juniorklassen. Totalt 5 NM medaljer til NTG Geilo. 

På siste konkurransedag sto individuelt distanserenn i klassisk for tur. Denne dagen var det flere andre løpere som markerte seg. Eirik Sørgård Andersen gikk et rått løp og gikk inn til andreplass. Videre viste Jørgen Lippert at Lørdagen ikke var noe blaff og gikk inn til en sterk 6-plass. I den yngre klassen ble det en stor opptur sammenlignet med NES. Vi hadde 3 mann blant de 10 beste, der Andreas Hetle gikk et rått løp og gikk inn til tredjeplass etter å ha ligge 6 måneder i sykesenga. For de yngste gutta var Fredrik Johnsrud tilbake på toppen av pallen, mens Amund Korsæth går et rått løp og går inn til fjerdeplass, som er personlig rekord med klar margin.

For jentene gjør Katrine Seim årsbeste og går inn til en meget sterk andreplass i den eldste klassen. I klassen under går Ragnhild Rønning inn til en tredjeplass som var en solid opptur etter å ha slitt litt med sykdom i forkant.  


Totalt har det vært en strålende helg for NTG Geilo Langrenn, der vi totalt tar 14 pallplasser og har i tillegg en rekke andre topp 10-plasseringer. Når vi kommer tilbake til Geilo får vi også beskjed om at Magnus Bøe har vunnet sprinten i Asiamesterskapet.

Smøreteamet med Terje Olav Seim, Erland Ensrud, Olav Skjoldli og Gjermund Rønning har også levert varene i helgen. 

Husk søknadsfrist 1. mars

Om du ønsker ønsker å ta del i dette å reise med oss på norgescup, må du huske å søke NTG Geilo Langrenn innen 1. Mars. Årets 3.klasse er stor og vi har muligheten til å erstatte disse med en stor 1.klasse. Vi har fått inn mange søknader, men har plass til flere. Vi arrangerer inntakssamling 21-22 mars. 

Har du spørsmål rundt inntak se våre hjemmesider eller ta kontakt med oss.