Hjem NTG Geilo Langrenn Slik gikk det internasjonalt for NTG Geilo Langrenn
Foto:

Slik gikk det internasjonalt for NTG Geilo Langrenn

Flere av våre løpere har de siste ukene representert Norge internasjonalt både i junior vm og nordisk juniorlandskamp.

Fra NTG Geilo var Thomas Bucher Johannessen, Jon Rolf Skamo Hope og Thomas Helland Larsen tilstede i Soldier Hollow for å representere Norge i junior VM. Under oppholdet har Norges tropp tildels vært preget av sykdom. Blant de syke var Bucher Johannessen, som dessverre ikke fikk vist fram den fryktinngytende formen han viste tidligere i sesongen. 


Mesterskapet startet med en klassisk sprint, der det endte med en kjedelig fjerdeplass til Thomas. På den individuelle distanse var formen dessverre litt under pari for våre løpere, som endte litt bak på resultatlistene. 

På fellestarten med skibytte ble det en solid opptur for Thomas, som viste en enorm avslutning og gikk inn til sølv, noen få sekunder bak vinneren. På den avsluttende stafetten gikk Jon Rolf en solid andreetappe for Norge, og bidro til å sende ut Thomas i tet sammen med Russland på ankeretappen. På sisteetappe holdt Thomas greit følge med russeren og på oppløpet var det aldri noen tvil om hvem som var raskest. Vi gratulerer!

I Nordisk juniorlandskamp hadde vi Ragnhild Rønning og Fredrik Johnsrud til start. For Ragnhild ble mesterskapet litt stang ut, da hun med fall gikk inn til fjerdeplass på sprinten. Dagen etter på den individuelle distansen var ikke formen like god, men på den avsluttende distansen gikk Ragnhild en bra ankeretappe for Norge II som gikk inn til en tredjeplass. 

For Fredrik Johnsrud ble juniorlandskampen er formidabel suksess. I sterk konkurranse mot eldre juniorer ble det en fjerdeplass på sprinten og gull på den individuelle distansen, før han gikk Norge I inn til gull på stafetten.