Hjem NTG Tromsø Friidrett/Mix NTG Friidrett/Mix
Foto: KrisDev

NTG Friidrett/Mix

Ønsker du å utvikle deg som friidrettsutøver eller utvikle grunnleggende basisferdigheter som er sentrale i alle idretter så er Friidrett/Mix noe for deg!

Friidrett på NTG Tromsø startet opp i 2009 med en utøver. I dag er vi 5 friidrettsutøvere fordelt på øvelsene sprint, hekk og lengde. Høsten 2016 har vi også fått inn 2 håndballspillere. Disse utgjør i dag Mix avdelingen som trener spenst, styrke og hurtighetstrening sammen med friidrett. Gjennom dette samarbeidet på tvers av idrettene får utøverne/spillerne på mix-avdelingen kvalitetsrettet trening og veiledning på sentrale grunnleggende idrettsferdigheter på morgenøktene. På ettermiddagene følger håndballspillerne treningene til klubben sin. Friidrett og mix har 4 morgentreninger i uken som er i NTG-regi. Friidrett samarbeider også med Bul-Tromsø på ettermiddagstreninger mandager, onsdager og fredager samt formiddagsøkt lørdager slik at utøverne får helhetlig oppfølging.I tillegg har vi treningssamlinger både i inn- og utland som skal bidra til ytterligere nivåheving. Og ikke minst styrke friidrett/mix gjennom å utvikle samhørighet og lagfølelse.

Skole og klasserommene er plassert på Alfheim stadion, i en atmosfære av toppidrettskultur skapt over flere år av Tromsø Idrettslag. En toppidrettskultur vi også ønsker å overføre videre til friidrett/mix ved å tilby et kvalitetsrettet treningstilbud for våre utøvere. Dette gjennom velkvalifisert og erfaren trener som har fokus på å tilrettelegge treningen i henhold til den enkelte utøvers forutsetninger og målsettinger, og en individuell oppfølging for å optimalisere idrettssatsningen. Hybelboerne får også ekstra oppfølging utenfor skoletiden gjennom 2 hybelbesøk i året hvor det blir innlæring i matlaging.