Hjem NTG Lillehammer Langrenn God norgescuphelg på Voss
Foto:

God norgescuphelg på Voss

Da var den andre norgescup-helga over. Denne gangen har vi vært på Voss og arrangøren gjennomførte et godt arrangement, men fine løyper og vi fikk oppleve både sol, regn og sludd.

Mildværet gjorde at løypene og forholdene ble litt løse, men været får vi ikke gjort noe med. Takk til Voss for et godt arrangement og god jobb med løypene!

For NTG Lillehammer langrenn så har det resultatmessig vært noe av det beste vi har hatt når man ser på bredden i toppen. Vi har topp plasseringer med pallplasseringer til Kristine Skistad, Ansgar Evensen, Marthe Mæhlum, Maiken Min Midtskogen, Marthe Klausen, Jan Arthur Reinås, Sigrid Bye og Petter Stakston. Mathias Øvrum, Hanna Kristine Larsen og Andreas Magnussen havnet like utenfor pallen på NM-sprinten og vi hadde flere utøvere i finalene. Ser vi på totalen så er det mest gledelige er at vi har 27 utøvere med topp 20 resultater. 33 når vi regner med NTG-20-gjengen. Veldig mange gjør noen av sine beste renn i karrieren. Det er helt fantastisk og veldig gledelig!

Om 2,5 uke er det klart for NM i Harstad, og vi har mulighet til å legge inn god trening nå og vi ser fram til nye konkurranser der.